Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-21-οκ-723817

Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ σε Τρίγωνο με τον Ερμή και σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εντείνει την ανάγκη μας για συναισθηματική έκφραση, αλλά και επιστράτευση διορατικότητας και διαίσθησης! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Έχεις την τάση, Κριέ μου, να μη δίνεις πάντα σημασία σε ό,τι σου λένε τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι δυνατότητες που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, αποδεικνύονται πολλές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις έξοδα, αφού βρίσκεσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, Ταύρε, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο θύμος είναι κακός σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα, Ταύρε, προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η μέρα αυτή, Δίδυμε, σου δημιουργεί μια παροδικά μελαγχολική διάθεση. Παρόλο που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις, η δημιουργική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου, Δίδυμε. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνίες για επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σ’ ευχαριστεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Έχεις έντονη την ανάγκη, Καρκίνε, να ρυθμίσεις και να «τακτοποιήσεις» το περιβάλλον σου. Μπορείς σήμερα να το πετύχεις, αρκεί να αποφύγεις την ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Καρκίνε, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο καλύτερα μπορείς. Στα οικονομικά σου, προτιμότερο είναι να αποφύγεις τα πολλά έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μπορεί σήμερα, Λέων μου, ν’ ακούσεις από φιλικά σου πρόσωπα κάποια, όχι και τόσο ευχάριστα, πράγματα. Μην αντιδράσεις έντονα, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια διάθεση με εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από τον Υδροχόο, Λέων, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις πολλές κινήσεις, Λέων, για να γίνει η δουλειά σου καλύτερη. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ο προϋπολογισμός σου δεν το αντέχει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιήσεις το θάρρος και τη δύναμή σου, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Τα κοντινά σου άτομα θέλουν να σε βοηθήσουν, αρκεί να το επιτρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου, Παρθένε, έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί άνετα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα κι εσύ πρέπει σήμερα να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο πιο ευχάριστα μπορείς. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καλό είναι, Ζυγέ, σήμερα να αποφύγεις τις όποιες εγωκεντρικές τάσεις, επειδή μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι πάντα έτοιμοι όλοι για ν’ ακούσουν την αλήθεια

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που εκπέμπεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, οπότε χρειάζεται σήμερα να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε θετική κατάσταση, αλλά πρόσεχε τα έξοδα που κάνεις

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αυτή είναι μια μέρα, Σκορπιέ, που θα πρέπει να σταθμίσεις όσα ακούς από το φιλικό σου περιβάλλον. Ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι δεν είναι απαραίτητα πραγματικοί σου φίλοι, όσοι σου παρουσιάζονται έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας, Σκορπιέ, διώξε το άγχος που έχεις από την καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αλλά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα, χαλάρωσε, αφού το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Έχεις μια τάση, Τοξότη, σήμερα να ζήσεις έντονες στιγμές και καινούργιες εμπειρίες με τα φιλικά σου πρόσωπα. Η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει στα ύψη και θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, αφού την τελευταία περίοδο έχεις έντονα αγχωθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία όμως, θα τα ισορροπήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το ένστικτό σου, Αιγόκερε, σε βοηθάει αυτή την ημέρα, να εξασφαλίσεις την καλή πορεία των σχεδίων σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση σε ενισχύει στο να μην δειλιάσεις μπροστά σε τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα που είναι Κυριακή, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις την μέρα σου, έτσι όπως τη θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο δυναμισμός που έχεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε είναι μεγάλος. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο μπορείς πιο καλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να το σκέπτεσαι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Θέλεις, Υδροχόε μου, να εκφέρεις την άποψή σου για όλους και για όλα. Σήμερα όμως, καλό θα ήταν η όποια κριτική σου να εκφραστεί με πολύ μεγάλο τακτ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να χαλαρώσεις και, προπάντων, μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην σκέφτεσαι σήμερα που είναι Κυριακή, Υδροχόε, θέματα αρνητικά που αφορούν τη δουλειά σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Νιώθεις λίγο μπερδεμένος, Ιχθύ: Από τη μια θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να βιώσεις καινούργιες καταστάσεις, αλλά από την άλλη αισθάνεσαι ότι κάτι σε συγκρατεί, σε φρενάρει και δε σου επιτρέπει να απολαύσεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ιχθύ. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά, νιώθοντας μεγάλη ευχαρίστηση. Και αν ακόμη νιώθεις μοναξιά, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook