Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-σήμερα-κυριακή-21-αυ-309698

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

Κριός

Γενικά

Το ερχόμενο διάστημα θα φέρει αρκετές ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, για τις οποίες κόπιασες αρκετά. Πολλοί θα ξαφνιαστούν ευχάριστα και κάποιοι δυσάρεστα με τις εξελίξεις στη ζωή σου. Μην αφήσεις κανέναν να εμποδίσει τον δρόμο που έχεις πάρει και που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να εκφράσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, προβλέπονται πολλές θετικές αλλαγές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις όλα τα θέματα της δουλειάς στην άκρη. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και βελτιώνονται και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος

Γενικά

Οι συμβουλές ενός ατόμου με μεγάλο κύρος έρχονται να επισφραγίσουν, αγαπητέ Ταύρε, μια απόφαση που πήρες πρόσφατα. Υποστήριξε τα όνειρά σου, όσο και αν αυτό σου κοστίσει, και μην αφήσεις κανέναν να επηρεάσει την καλή ψυχολογία σου. Η θετική σου διάθεση είναι βασική προϋπόθεση για την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να αποφύγεις να παρασυρθείς σε σπατάλες, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμος

Γενικά

Αν μπορέσεις, αγαπητέ Δίδυμε, να περιορίσεις την έντονη διάθεσή σου για διασκέδαση και αποδράσεις από την πραγματικότητα, πολύ σύντομα θα καταφέρεις πολλά. Η ανάγκη σου να σκέφτεσαι το παρελθόν με ιδανικό τρόπο, δεν ανταποκρίνεται σε καμία αλήθεια. Συμβιβάσου με τα δεδομένα και μην υπερβάλλεις με ζητήματα που χρειάζονται απλώς λίγη προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να συναντήσεις αυτό που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις χρόνο με δικά σου άτομα, χαλαρά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται κάπως και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Γενικά

Είναι πλέον σχεδόν σίγουρο, αγαπητέ Καρκίνε, πως οι δικοί σου άνθρωποι εμπιστεύονται την κρίση σου σε σοβαρά ζητήματα και αυτό οφείλεται μόνο σε σένα και στη μεγάλη υπευθυνότητα που έδειξες στο παρελθόν. Η ωριμότητα θα χρειαστεί να αντικατασταθεί από μεγάλη χαλαρότητα, ώστε να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θέματα καλό θα είναι σήμερα να τα ξεχάσεις λίγο και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες αρκετή πίεση. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και βελτιώνονται και θα αισθάνεσαι όλο και καλύτερα.

Λέων

Γενικά

Κάποια σημαντικά οικογενειακά προβλήματα σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων, αλλά ευτυχώς θα λυθούν σύντομα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Διατήρησε την ψυχραιμία και την καλή σου διάθεση και μην υπερβάλλεις σε ό,τι αφορά μικρά εμπόδια που καθυστερούν τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην πεις λόγια που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ισορροπήσει αρκετά τα επαγγελματικά σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από όλα αυτά, κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Παρθένος

Γενικά

Η διάθεσή σου, αγαπητέ Παρθένε, να αλλάξεις τα πάντα, σε οδηγεί σε παράλογες επιλογές με μεγάλο κόστος. Υπάρχει κίνδυνος πολύ σύντομα να μετανιώσεις, γι’ αυτό πριν συμβεί αυτό, σκέψου περισσότερο και μην βιάζεσαι. Μία μικρή ανανέωση του προσωπικού σου χώρου θα βελτιώσει προσωρινά τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποια προβλήματα με το ταίρι σου, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και να χαρείς την Κυριακή σε όλο της το μεγαλείο. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα και βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις τις καταστάσεις στην τύχη τους. Προγραμμάτισε την καθημερινότητά σου και εστίασε την προσοχή σου σε ζητήματα που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Η δρομολόγησή τους θα οδηγήσει σε ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, με αποτέλεσμα να προωθήσεις πλέον ευκολότερα τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχάσεις λίγο τα επαγγελματικά σου θέματα και να περάσεις καλά. Από αύριο, να είσαι βέβαιος ότι θα τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

Σκορπιός

Γενικά

Ένα ακόμα βήμα στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο διάστημα, με τρόπο εντελώς αναπάντεχο. Δέξου αυτή την προσφορά των πλανητών στο ζώδιό σου με χαμόγελο και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε, ό,τι θέλεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα, σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε σήμερα να χαρείς την Κυριακή σου χαλαρώνοντας και περνώντας όμορφα. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που μπορεί να μην είναι και τόσο απαραίτητα. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό.

Τοξότης

Γενικά

Το διάστημα που πέρασε συνέβησαν πολλά περίεργα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, τα οποία θα μπορούσες να είχες αποφύγει αν δεν αποσπούσαν την προσοχή σου άστοχα πράγματα. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει με τις απόψεις και τις διαθέσεις του. Συγκεντρώσου προσεκτικά στους κανόνες και ακολούθησέ τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τον συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι και πλέον δεν αντέχεις τη μοναξιά, να είσαι βέβαιος ότι έφτασε ο καιρός (ο Άρης στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όλη την εβδομάδα κουράστηκες αρκετά και κατάφερες πάρα πολλά, επαγγελματικά. Σήμερα μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεχαστείς κάνοντας ευχάριστα πράγματα. Οικονομικά, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

Αιγόκερως

Γενικά

Νέες συζητήσεις και δεδομένα που θα βγουν στην επιφάνεια, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βελτιώσουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα βαδίσεις για την πραγματοποίηση των επιδιώξεών σου. Κάποια άτομα που προσπάθησαν να βάλουν εμπόδια θα απομακρυνθούν, συνειδητοποιώντας πως δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην καταπιαστείς και σήμερα, που είναι Κυριακή, με επαγγελματικά θέματα. Τα έχεις καταφέρει όλα πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και ανανεωθείς για την εβδομάδα που έρχεται. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.

Υδροχόος

Γενικά

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες περιορίζουν τη δυναμική δράση που απαιτείται για την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Τώρα που οι πλανήτες διευκολύνουν κάθε μορφή δράσης για το ζώδιό σου, είναι άδικο να κάθεσαι στη γωνία αναμασώντας τα λάθη του παρελθόντος. Η απραξία και ο φόβος είναι μεγαλύτερο σφάλμα από κάθε αποτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις στα αισθηματικά σου που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει παλιότερα. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι Κυριακή, μέρα ξεκούρασης, γι’ αυτό καλό θα είναι να ξεχάσεις τα επαγγελματικά σου θέματα. Άλλωστε εκεί τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά.

Ιχθύες

Γενικά

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε ένα ευχάριστο ταξίδι που μπορεί να προκύψει, στα πλαίσια του οποίου, εκτός από διασκέδαση θα υπάρξει και ευκαιρία για δράση σε άλλα επίπεδα. Δείξε θετική διάθεση απέναντι σε νέες ευκαιρίες που θα έρθουν με έναν χαλαρό τρόπο. Συζητήσεις και νέες συμφωνίες είναι επίσης στον δρόμο σου – επεξεργάσου προσεκτικά τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις κάποια πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πιθανότερο είναι τώρα, που η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί αισθηματικά, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει να βάλεις σε σειρά πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να αφήσεις το μυαλό σου να ηρεμήσει και από αύριο μπορείς πια ξεκούραστος να ξαναμπείς στο πρόγραμμά σου. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Πηγή: oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook