Τι θα φάμε σήμερα; Λουκάνικα αλά Μπαρμπαρόσα

τι-θα-φάμε-σήμερα-λουκάνικα-αλά-μπαρμπ-642420

Μια πικάντικη συνταγή με λουκάνικα μερακλίδικα καυτερά, που θα ζητήσει κάτι ελαφρώς αλκοολούχο να τη συνοδεύσει στο τραπέζι, όπως μια μπίρα.

Μερίδες:2 Χρόνος προετοιμασίας:10′ Χρόνος μαγειρέματος:20′ Έτοιμο σε:30′

Υλικά

4 λουκάνικα καυτερά κομμένα σε κύβους

3 κουτ. σούπας ρούμι λευκό

1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρδο

1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα

Διαδικασία

Σοτάρετε τα λουκάνικα σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Τα αφαιρείτε από το τηγάνι.

Προσθέτετε το κρεμμύδι και τα καρότα. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν και βάζετε και τα σκόρδα να σοταριστούν για 1 λεπτό.

Ξαναρίχνετε τα λουκάνικα, σβήνετε με το ρούμι και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Στο μεταξύ ζεσταίνετε τα κόκκινα φασόλια σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με τα φασόλια.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook