Τι ζητούν οι Βρετανοί από τις διακοπές το 2017: Βασιλεύει το all in

τι-ζητούν-οι-βρετανοί-από-τις-διακοπές-475601

Ρεκόρ κρατήσεων από την ταξιδιωτική αγορά της Βρετανίας περιμένει o σπεσιαλίστας στις διακοπές πολυτελείας Kuoni στα πακέτα all inclusive για διακοπές μέσα στο 2017. Όπως πιστεύει ο τουρ οπερέιτορ, κατά την περίοδο των πρώιμων κρατήσεων για το 2017, που ξεκινά από τα Χριστούγεννα και λήγει τον Ιανουάριο, οι Βρετανοί θα σπεύσουν να προλάβουν περαιτέρω πτώση της λίρας, προβαίνοντας σε αθρόες κρατήσεις για τις διακοπές τους το 2017.

Από τον Μαυρίκο έως τη Ν. Αφρική και από την Ιταλία έως την Ταϋλάνδη, χιλιάδες νέες προσφορές σε διεθνή ταξίδια προσφέρει στη βρετανική αγορά η Kuoni αυτά τα Χριστούγεννα και παρά την υποτίμηση της λίρας, η ζήτηση για διεθνή ταξίδια δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Ο Ιανουάριος, περίοδος κατά την οποία κορυφώνονται οι κρατήσεις της χρονιάς, αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κρατήσεις για διακοπές το 2017 καθώς οι Βρετανοί ταξιδιώτες θα επιδιώξουν να «κλειδώσουν» το κόστος διακοπών τους πριν ταξιδέψουν στους προορισμούς όπου η ισοτιμία του νομίσματος είναι ευνοϊκή.

Η Kuoni, που ειδικεύεται στα εξατομικευμένα διεθνή ταξίδια, έχει ξεκινήσει την περίοδο πωλήσεων Ιανουαρίου με μια νέα καμπάνια προβολής σχεδιασμένη ώστε να αναδεικνύει τη διαφοροποίηση της προσφοράς της σε διακοπές σε όλο τον κόσμο, από τους τιρκουάζ ωκεανούς και τα παραθαλάσσια θέρετρα μέχρι τις κρουαζιέρες και τα ομαδικά ταξίδια σε βίλες.

Οι κρατήσεις για διακοπές all inclusive λαμβάνουν μερίδιο 31% στο σύνολο των διακοπών τους τελευταίους μήνες, μετά την απόφαση των Βρετανών για Brexit, και η Καραϊβική βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις δημοφιλέστερες all in διακοπές με μερίδιο 75% επί του συνόλου των διακοπών που προτιμώνται, το υψηλότερο στην ιστορία του οργανισμού.

Οι διακοπές με έξτρα υπηρεσίες παρουσιάζουν επίσης άνθιση μετά το 2008, οπότε εκδηλώθηκε η κρίση, όμως η ζήτηση αυτή για το 2017 πρόκειται να κορυφωθεί. Πρωταγωνιστές θα είναι τα all in resort με νέα εμφάνιση.

Τα πολυτελή ταξίδια ενσωματώνουν πλέον την τάση all inclusive. Τα πεντάστερα resort σε όλο τον κόσμο, από τον Μαυρίκιο μέχρι το Βιετνάμ επενδύουν σε νέα εστιατόρια, σπα, μπαρ και εμπειρίες. Παράδειγμα τέτοιων all in resort αποτελεί το The Ravanela Attitude στον Μαυρίκιο (αυθεντικό resort αποκλειστικά με σουίτες με 10 εστιατόρια και πρόγραμμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει μαθήματα μαγειρικής και περιηγήσεις σε χωριά της περιοχής).

Η περίοδος πωλήσεων της Kuoni τρέχει από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και τις 13 Φεβρουαρίου και τα πακέτα που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν: Μαλδίβες, Μαυρίκιο, Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο (από Βενετία προς Ρώμη, Azamara Cruise Club), Αντίγκουα, Κούβα, Ταϋλάνδη, Ν. Αφρική.

Οι προορισμοί που έχουν καλές πωλήσεις για το 2017, σύμφωνα με την Kuoni, είναι οι εξής:

-Μαλδίβες

-Μαυρίκιος

-Σρι Λάνκα

-Ταϋλάνδη

-ΗΠΑ

-Μπαλί

-Ιταλία

-Αντίγκουα

-Μπαρμπάντος

-Μαλαισία

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook