Τελευταία πράξη στην οικογενειακή τραγωδία της Ιεράπετρας

τελευταία-πράξη-στην-οικογενειακή-τρ-133101

fonos3Στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ιεράπετρας γράφτηκε χθες η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Στις 11 το πρωί κηδεύτηκαν ο 53χρονος φαρμακοποιός, πατροκτόνος και αδελφοκτόνος ταυτόχρονα, καθώς και ο 75χρονος πατέρας του. Η 43χρονη αδερφή, κηδεύτηκε στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Παναγιάς Ελεούσας, όπου και η ενορία της τραγωδίας, καθώς η οικογένεια της εκλειπούσης είχε ζητήσει να γίνει χωριστά η κηδεία.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στην κηδεία παρέστησαν εκατοντάδες κάτοικοι της Ιεράπετρας για να συλλυπηθούν το σύζυγο τα δύο παιδιά και τους συγγενείς της 43χρονης, που χρειάζονται πλέον και ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν το απίστευτο σοκ των τριών νεκρών μέσα στην ίδια οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος φαρμακοποιός πριν αυτοπυροβοληθεί με την κυνηγετική του καραμπίνα, σκότωσε την αδερφή του με έξι σφαίρες στο μέτωπο και στο θώρακα από το μισό μέτρο, ενώ στη συνέχεια

πυροβόλησε άλλες έξι φορές στο στήθος και στο μέτωπο τον πατέρα του.

Είχε περάσει στο λαιμό του κορδόνι με διαθήκες

Στο μεταξύ, συγκλονιστικό στοιχείο και δεκάδες σελίδες διαθήκης, ιδιόχειρες και δακτυλογραφημένες, οι οποίες βρέθηκαν πάνω στον αυτόχειρα.

Ο 54χρονος είχε περάσει στο λαιμό του ένα κορδόνι στο οποίο ήταν δεμένοι δύο μεγάλοι κίτρινοι φάκελοι. Ο κάθε φάκελος περιείχε 7-8 μικρότερος φακέλους με αποδέκτες δημόσιους οργανισμούς και φορείς. Με αυτόν τον τρόπο επεδίωκε, όπως εκτιμάται, να διασφαλίσει ότι οι επιθυμίες του θα εκτελούνταν κατά γράμμα.

Στις σημειώσεις αυτές φέρεται να αποκαλύπτεται το ψυχολογικό δράμα που βίωνε ο 54χρονος φαρμακοποιός. Ξετυλίγοντας τις σελίδες γίνεται αντιληπτό ότι η αυτοκτονία ήταν μονόδρομος γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προετοιμάζονταν καιρό με κίνητρο να εκδικηθεί τους γονείς του. Ένιωθε αδικημένος και αποκλεισμένος από τα περιουσιακά και την αγάπη και αυτό τον έκανε να βιώνει μία απίστευτη οδύνη. Φαίνεται να είχε οργανώσει στο μυαλό του το τέλος που θα έδινε σε αυτό το δράμα, όμως την τελευταία στιγμή, έγινε κάτι που «πυροδότησε» το μίσος του και τον έκανε να στρέψει το όπλο και προς τα δύο στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Στους δύο κίτρινους φακέλους περιέχονται επίσης δεκάδες έγγραφα, τα οποία ο 54χρονος αυτόχειρας είχε τακτοποιήσει με περισσή επιμέλεια.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook