Τα 7 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνεις μετά το σεξ

τα-7-πράγματα-που-πρέπει-πάντα-να-κάνεις-0

Ξέρεις αναμφίβολα τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, γνωρίζεις, όμως, ποια είναι τα επτά πράγματα που οφείλεις να κάνεις αφού ολοκληρωθεί η σεξουαλική επαφή; Δες τι είναι απαραίτητο.

Τρέξε στην τουαλέτα.

Διότι ό,τι έχεις ακούσει για την ούρηση μετά το σεξ είναι αλήθεια, καθώς μαζί με τα ούρα απομακρύνονται τοξίνες και βακτήρια, που ενδεχομένως να προκαλούσαν κάποια μόλυνση.

Επέλεξε εσώρουχα που… αναπνέουν.

Ή με άλλα λόγια εσώρουχα βαμβακερά που επιτρέπουν στα γεννητικά όργανα να αναπνέουν και δεν ερεθίζουν την ευαίσθητη περιοχή.

Αγκαλιά και χουζούρεμα.

Δεν αρκεί το σεξ για να δείξεις την έλξη ή την αγάπη σου στο άλλο άτομο που μόλις μοιράστηκες το κρεβάτι σου. Μην ξεχάσεις να κάνεις και καμιά αγκαλιά για να αυξήσεις την ορμόνη της αγάπης, γνωστή ως οξυτοκίνη, που ενισχύει το μεταξύ σας δέσιμο.

Πιες νερό.

Καλύτερα δε να έχεις ένα μπουκάλι νερό δίπλα στον κρεβάτι γιατί θα διψάσεις σίγουρα. Εκτός του ότι θα σε ενυδατώσει και θα σου φέρει πίσω τη χαμένη ενέργεια, θα βοηθήσει στην απομάκρυνση τοξινών με την ούρηση.

Φάε ένα σνακ.

Άλλωστε χρειάζεται να αναπληρώσεις τις χαμένες θερμίδες.

Μοίρασε κοπλιμέντα, για να ενισχύσεις τον δεσμό, ειδικά μετά το σεξ,

Γέλα.

Διατήρησε την παιχνιδιάρικη διάθεση, αμέσως μετά το σεξ και δοκίμασε να συνδεθείς και με άλλο τρόπο με τον/την σύντροφό σου.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook