Τα 11 σημάδια ότι δεν αντέχεις την συγκατοίκηση

τα-11-σημάδια-ότι-δεν-αντέχεις-την-συγκα-261371

Μέχρι πριν ένα χρόνο ζούσα με την οικογένεια μου κι ένα χαρακτηριστικό που μπορούσα να χρησιμοποιήσω με σιγουριά για να περιγράψω τον εαυτό μου είναι ότι είμαι ο άνθρωπος που περιγράφεται στον τίτλο του θέματος. Ας γελάσουμε.

Γιάτι, πλέον, μένοντας μόνη μου, ένα πράγμα έχω να πω για όσα πίστευα: καμία σχέση. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα αν δεν έχεις γυρίσει και το νόμισμα από την άλλη μεριά.

Μερικές φορές σκέφτομαι πως εκτός από σπίτι θα έπρεπε να είχα νοικιάσει κι έναν άνθρωπο για να μένει μαζί μου (βλέπεις οι φίλοι και ο σύντροφος δεν μπορούν να είναι εκεί όλη την ώρα).

Γιατί τελικά μου αρέσει να μοιράζομαι τα τετραγωνικά μου με κάποιον κι ας στριμώχνομαι, κι ας δεν είναι τα πράγματα στη θέση τους (όπως εμμονικά θα ήθελα να είναι), κι ας έχει περισσότερη σκόνη το σπίτι, περισσότερα άπλυτα ο νεροχύτης, περισσότερα ασιδέρωτα η λεκάνη, περισσότερες κάλτσες το πάτωμα, περισσότερα άδεια μπουκαλάκια στο μπάνιο. Είμαι σχεδιασμένη να μένω μαζί με κάποιον άλλον. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετό από την κατηγορία με την οποία θα ασχοληθούμε σήμερα.

Αυτούς που απεχθάνονται να έχουν και δεύτερο άνθρωπο στο σπίτι (παρεμπιπτόντως εδώ έχουμε κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει). Δεν ξέρω αν αυτή η αντικοινωνικότητα βγαίνει πάντα σε καλό, αλλά ο Ίψεν έλεγε ότι «Ο δυνατότερος άνθρωπος που υπάρχει στη γη είναι εκείνος που καταφέρνει να ζει περισσότερο μόνος». Και όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.

1. Η εξίσωση «ύπνος και δεύτερος άνθρωπος» στο κρεβάτι είναι αδύνατη

Δεν έχει σημασία αν πρόκεται για το φίλο, την κολλητή σου ή το γάτο σου. Δεν έχει σημασία αν κατά τ’ άλλα τους αγαπάς. Σημασία έχει ότι ροχαλίζουν, έχουν σύνδρομο υπερκινητικών ποδιών ή αφήνουν πολλές τρίχες, τρία πράγματα που μπορεί να σε κρατήσουν ξάγρυπνη.

2. Εκνευρίζεσαι φοβερά όταν κάποιος χρησιμοποιεί το σπίτι σου σαν να ήταν δικό του

Απλώνεται στον καναπέ/ έχει το τηλεκοντρόλ/ ανοίγει το ψυγείο και παίρνει πράγματα/ κάνει ψίχουλα και δεν τα μαζεύει/ ανοίγει την ντουλάπα σου για να δει αν μπορεί να δανειστεί κάτι. Όταν έλεγες «σαν στο σπίτι σου» δεν είχες στο αυτό ακριβώς στο μυαλό σου.

3. Παράλογα νεύρα όμως μπορεί να σου δημιουργήσει και κάποιος που κάθεται ήσυχος σε μία γωνιά

Όταν ο Αριστοτέλης έλεγε «Άνθρωπος μόνος: ή θηρίο ή Θεός» είχε και σένα στο μυαλό του.

4. Δεν θα καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του κάποιος που δεν μαζεύει το πιάτο του από το τραπέζι

Αν έχεις μηδενική αντοχή ακόμα και όταν το σπίτι είναι ακαταστάτο σε λογικά επίπεδα, το να μένεις με κάποιον που μπορεί να κάνει και δύο μέρες να πιάσει το πανί για να καθαρίσει μία επιφάνεια που χρησιμοποίησε, μπορεί να αφήσει το νευρικό σου σύστημα σμπαραλιασμένο.

5. «Εχχρμμμ. Αυτό το είχα αγοράσει για μένα, εντάξει; ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΕΣΥ»

6.  Το να μοιραστείς την ντουλάπα σου σού φαίνεται σενάριο ταινίας τρόμου

«Τι εννοείς ότι θα βάλεις τα ρούχα σου εκεί που έχω και τα δικά μου; Δεν σου φτάνει ένα συρτάρι; Και τι; Θα πρέπει να τα στριμώξω; Εγώ φεύγω».

7. Ένας λόγος που δεν πηγαίνεις στην τουαλέτα όταν είσαι έξω σε μαγαζιά έιναι επειδή το να περιμένεις την σειρά σου για να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο μπορεί να σε κάνει έξαλλη

Σκέψου αυτό το πράμα να σου συνέβαινε αυτό μέσα στο ίδιο σου το σπίτι.

8. Έχεις μία πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα όταν επιστρέφεις σπίτι

Και το να μπλέκεται κάποιος στα πόδια σου όσο εσύ θα περιφέρεσαι από δωμάτιο σε δωμάτιο ή να ακούει μουσική όσο εσύ βλέπεις το επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, είναι το τελευταίο που θέλεις.

9. Είσαι τύπος που δεν θέλει πολλές κουβέντες το πρωί

Για την ακρίβεια δεν θέλεις να σου μιλάει άνθρωπος μέχρι να κάνεις μπάνιο και να πιεις καφέ.

10. Θεωρείς ότι, γενικά, το να μοιράζεσαι έιναι υπερεκτιμημένο

Ας πούμε ότι είσαι περισσότερο της λογικής «ο καθένας τα δικά του».

11. Επιπλέον, σου αρέσει να κυκλοφορείς γυμνή στο σπίτι.

Κακό είναι κι αυτό;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook