Τα πιτσιρίκια του Ν.Ο.Χανίων σε ημερίδα κολύμβησης στον Άγιο Νικόλαο

τα-πιτσιρίκια-του-ν-ο-χανίων-σε-ημερίδα-186327

nox_paidiaΞεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία θα συμμετάσχει το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου στην Ημερίδα Grand Prix που θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο.

Η ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο είναι πολύ ανανεωμένη, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό τμήμα, καθώς τα μεγαλύτερα παιδιά λόγω των πανελληνίων εξετάσεων δεν υπολογίζονται τόσο πολύ. Ο Κώστας Τζιλιβάκης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά σε αυτή την πρώτη αγωνιστική τους δραστηριότητα για φέτος, με το στόχο να είναι να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια μετά τις περσινές, σημαντικές επιτυχίες που υπήρξαν σε πανελλήνιο επίπεδο.

«Είναι οι πρώτοι μας αγώνες για φέτος. Τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς θα κολυμπήσουν μετά απ’ όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις. Έχουμε δημιουργήσει μία φρέσκια ομάδα, καθώς τα πιο μεγάλα παιδιά δίνουν εξετάσεις. Θα δούμε…», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο προπονητής Κώστας Τζιλιβάκης.

Ο Ναυτικός Όμιλος θα συμμετάσχει συνολικά με 51 παιδιά, 25 από το αγωνιστικό τμήμα και 26 από το προαγωνιστικό που κάνει επίσης αρχή για φέτος, με τις συμμετοχές να είναι οι εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΑΓΟΡΙΑ): Βουγιουκαλάκης, Δημουλιός, Καζάσης, Κολοκοτρώνης, Λεδάκης, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης Εμμανουήλ, Χαλκιαδάκης Στέφανος, Χατζησωτηράκης.

(ΚΟΡΙΤΣΙΑ): Δρουμπάκη, Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Καζάση, Κοπάση, Λεδάκη, Λελεδάκη, Πετράκη Αντωνία, Πετράκη Νίκη, Πετράκη Χρυσή, Πλοκαμάκη, Χατζηδάκη.

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΑΓΟΡΙΑ): Διακολουκάς, Καπής, Καυκαλάς, Κάχρης, Κοντόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μουζουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης Γιώργος, Πετράκης Πέτρος, Ριτζάκης, Τερζούδης, Τσίγκος, Φανδριδάκης.

(ΚΟΡΙΤΣΙΑ): Γρηγοράκη, Θεοδοσάκη, Κουργιεντάκη Ευαγγελία, Κουργιεντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Νταουντάκη, Ντεγιανάκη, Παπαδεράκη, Περάκη, Περβολαράκη, Τζουγκράκη.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook