Τα «καυτά» weekend Ολαντ – Ζουλί στο γαλλικό νότο

τα-καυτά-weekend-ολαντ-ζουλί-στο-γαλλικό-119109

olantΤην ώρα που η Βαλερί Τριερβελέρ βρίσκεται ακόμα στο… κρεβάτι του πόνου έπειτα από την ψυχρολουσία που έπαθε με την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του συντρόφου της και Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο γαλλικός Τύπος δεν σταματά να ασχολείται με το ερωτικό τρίγωνο που αναστατώνει τη χώρα.

Όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, η (πρώην;) επίσημη αγαπημένη του Ολάντ, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται με «συμπτώματα εξάντλησης», τη στιγμή που άνθρωποι του περιβάλλοντός της και πηγές από το μέγαρο την Ηλυσίων, επιμένουν ότι δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για τα μάτια του Φρανσουά.

«Η κυρία Τριερβελέρ παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο και οι γιατροί της θα αποφασίσουν σύντομα πότε θα πάρει εξιτήριο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της, Πατρίκ Μπιανκόνε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Associated Press, διευκρινίζοντας ότι η κατάστασή της βελτιώνεται καθημερινά.

Βέβαια, η ψυχολογία της δεν είναι καλή, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έτοιμη να βγει από το νοσοκομείο «με το κεφάλι ψηλά και να ετοιμαστεί για τη μάχη».

Μέχρι πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, λεγόταν ότι η 48χρονη δημοσιογράφος που διατηρεί δεσμό τα τελευταία πέντε χρόνια με τον Ολάντ, σκόπευε να μην εγκαταλείψει τον αγώνα και να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της, προσπαθώντας να τον ξανακερδίσει. Πολλοί έκαναν λόγο για μία δεύτερη Χίλαρι Κλίντον, που επιδιώκει να τραβήξει τον αγαπημένο της από τα νύχια μίας άλλης Μόνικα Λεβίνσκι, ωστόσο, αν ο Ολάντ της ζήτησε να υπογράψουν κοινό δελτίο Τύπου όπου θα ανακοίνωναν το χωρισμό τους, τότε τα πλάνα της Βαλερί καταρρέουν.

Στο μεταξύ, ο Γάλλος πρόεδρος αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να επρόκειτο για πολιτικό ζήτημα, με τετράγωνη λογική, ψυχραιμία και πιθανώς λαμβάνοντας οδηγίες από τους συμβούλους του, ώστε να καταλήξει σε μία ανώδυνη απόφαση, που δε θα προκαλέσει περαιτέρω πανικό.

Μέχρι να ανακοινώσει πάντως στον γαλλικό λαό ποια θα είναι η επίσημη «πρώτη κυρία», θυμάται τις στιγμές από τα καυτά σαββατοκύριακα που απολάμβανε με την 41χρονη Ζουλί Γκαγέ σε παραθαλάσσιες περιοχές της νότιας Γαλλίας.

Λέγεται, δε, πως οι… amoureux συνήθιζαν τα τελευταία δύο χρόνια, που φέρονται να διατηρούν ερωτική σχέση, να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα και κυρίως από την προσοχή της Τριερβελέρ, καταφεύγοντας σε ερωτικές φωλιές της γαλλικής επαρχίας.

Πάντως, το μυστικό τους μάλλον δεν το κράτησαν καλά φυλαγμένο, γιατί οι πρώτες πληροφορίες για τις τρυφερές εκδρομές τους αποκάλυψε φύλακας σε ξενοδοχείο, όπου διέμεναν.

Την ίδια στιγμή, πρώτο θέμα και στο διεθνή Τύπο αποτελεί το ερωτικό τρίγωνο της Γαλλίας, με τους Βρετανούς, να χαρακτηρίζουν τον Γάλλο πρόεδρο «όχι ηγέτη, αλλά δειλό», μετά τις δηλώσεις, μάλιστα, του πρώην προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, ότι είναι «γελοίος», ενώ ο γερμανικός Τύπος αναφέρεται στην Γκαγέ ως η «δεύτερη κυρία».

Για τη… δεύτερη κυρία, πάντως, μίλησε και ο διευθυντής του Φεστιβάλ Καννών, Τιερί Φρεμό, ο οποίος δήλωσε πως ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά της για την υποψηφιότητα του Ολάντ για τη γαλλική προεδρία. Άλλωστε, υπενθύμισε πως είχε συμμετάσχει σε βίντεο για την προεκλογική καμπάνια, όπου μιλούσε με θέρμη και ενθουσιασμό για τον Γάλλο πρόεδρο.

«Εξάλλου, η ίδια κάλεσε τους καλλιτέχνες να εμπλακούν στην προεκλογική προσπάθεια του Ολάντ», συμπλήρωσε ο Φερμό, τονίζοντας, όμως, ότι «Τίποτα δε θα είναι όπως πριν, ούτε σε επαγγελματικό, ούτε σε προσωπικό επίπεδο για εκείνη».

Ο Μπαράκ Ομπάμα ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον

Την ίδια ώρα, ο αμερικανικός Τύπος διερωτάται τι διαστάσεις θα είχε πάρει το σκάνδαλο αν στη θέση του Ολάντ βρισκόταν ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, και στη θέση της Γκαγέ βρισκόταν η ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον.

Το περιοδικό People, μάλιστα, με μπόλικη φαντασία «έπλεξε» ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ομπάμα, τη σύζυγό του, Μισέλ, και την Άνιστον, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ «τρυπώνει» στην ερωτική φωλιά του με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό και περνούν τρυφερές στιγμές, μακριά από το άγριο βλέμμα της πρώτης κυρίας.

Μάλιστα, το πρωί μόλις το ζευγάρι ξυπνάει, έχει στη διάθεσή του φρέσκα ζεστά μπέιγκελ που τους προμηθεύουν οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, ενώ μετά το πρωινό, ο πρόεδρος εγκαταλείπει το μυστικό διαμέρισμα πάνω σε σκούτερ και φορώντας κράνος για να αποφύγει τις αδιάκριτες ματιές των περαστικών.

Πως θα αντιδρούσε, όμως, ο αμερικανικός λαός αν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, χώριζε από τη σύζυγό του, Λόρα, για τα μάτια της… Μπιγιονσέ;. Το People δίνει την απάντηση, υποστηρίζοντας ότι επί 13 χρόνια ο Μπους κρατούσε κρυφή την παράλληλη σχέση του με την τραγουδίστρια, ενώ η κόρη τους που παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεγαλώνει με τα έξοδα των φορολογούμενων πολιτών. Όμως, το μυστικό τους αποκαλύπτει τελικά ο Λευκός Οίκος, έναν χρόνο από την ολοκλήρωση της θητείας του στην προεδρία.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook