Ταξιτζής στα Χανιά πατάει το γκάζι και περνάει το κόκκινο «αέρα-πατέρα» | Video

ταξιτζής-στα-χανιά-πατάει-το-γκάζι-και-723878

Ένα βίντεο που δείχνει με τον πλέον σοκαριστικό τρόπο το μέγεθος της ανευθυνότητας ορισμένων εκ των επαγγελματιών οδηγών, αποκαλύπτει σήμερα το zarpanews.gr

Στο απόσπασμα από μαγνητοσκόπηση που έκανε ένας αναγνώστης της σελίδας καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, φαίνεται ξεκάθαρα και απροκάλυπτα η παραβίαση του κόκκινου φαναριού από έναν οδηγό ταξί, στη διασταύρωση της Ελευθερίου Βενιζέλου με την Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά:

Και δεν φτάνει που πέρασε με κόκκινο την διασταύρωση, αλλά πήγαινε και… πατητός, για να μην μπορεί δηλαδή να αποφευχθεί με τίποτα, το ενδεχόμενο δυστυχήματος!

Μπράβο και τα θερμά συγχαρητήρια από όλους μας, ωραίο παράδειγμα δίνεται στους υπόλοιπους καθημερινούς οδηγούς, που δεν θέλουν και πολύ…

3 thoughts on “Ταξιτζής στα Χανιά πατάει το γκάζι και περνάει το κόκκινο «αέρα-πατέρα» | Video

  1. Αποκλείται! Δε τα κάνουν αυτα ειναι fake το βίντεο!
    Καθημερινό φαινόμενο απο τους «άρχοντες του δρόμου», εχουν πάει να με πατήσουν σε διάβαση με κόκκινο για αυτούς φανάρι, τους εχω δει να περνάνε με κόκκινο χωρίς να σταματήσουν στην 1866 για να προλάβουν την σειρά στη πίατσα. Μου έχουν κανει μια αποτυχημένη προσπάθεια 5απλής προσπέρασης στο Αρώνί πανω σε στροφή και να κοντέυω να πέσω στο χαντάκι για να μη γίνουμε όλοι μία μαζα μαζι με τον κακόμοιρο που ερχόταν στην λωρίδα του στο αντίθετο ρέυμα και προχθές ενας μετά απο επίμονες κόρνες για να περάσουμε το στοπ στο κτέλ στην Κυδωνίας ενώ ερχόντουσαν συνεχώς αυτοκίνητα και μηχανάκια αρχισε να προσπερνάει απο δεξία και να κλείνει το δρόμο σε όσους ειχαν προτεραιότητα και να μας βρίζει! Ολα αυτα φυσικά με πελάτη μέσα.
    Καμμία παιδεία ουτε οδική ουτε γενικά μάλλον!
    Φυσικά πάντα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις κυρίως κάποια νέα παιδιά, ελπίζω να μή γίνουν σα τους συναδέλφους τους με τον καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook