Συνεδριάζει το Συντονιστικό Δήμου Χανίων για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών

συνεδριάζει-το-συντονιστικό-δήμου-χα-234169

fotiaΣυνεδριάζει την Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Χανίων με θέμα: “Λήψη μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών Δήμου Χανίων 2015”.

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χανίων, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, της V Μεραρχίας Κρητών, του Λιμεναρχείου Χανίων, της Διεύθυνσης Δασών Χανίων, της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., του Ε.Κ.Α.Β. Χανίων, καθώς και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου και της Αερολέσχης Σούδας.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα παρουσιαστεί το “Ειδικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών”, που έχει συνταχθεί από το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικού Σταθμού του Δήμου Χανίων, καθώς και το σχετικό με το θέμα Μνημόνιο Ενεργειών των Υπηρεσιών και των Τμημάτων του Δήμου, επικαιροποιημένο για το έτος 2015.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook