Συμφώνησε με Α.Ο.Χανιά ο Μάρκος Μαραγκουδάκης

συμφώνησε-με-α-ο-χανιά-ο-μάρκος-μαραγκο-57852

MaragoudakisΗ μεγάλη επιστροφή στα Χανιά είναι στα σκαριά για τον Μάρκο Μαραγκουδάκη που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Α.Ο.Χανιά, γεγονός που επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Κατσιγιάννης.

Ο Μαραγκουδάκης επιστρέφει στην πόλη που έκανε σπουδαία πράγματα με τη φανέλα του Πλατανιά (για 1,5 χρόνο), μετά από 6 μήνες απουσίας. Η «περιπέτεια» της Παναχαϊκής τέλειωσε και ο Μαραγκουδάκης έρχεται στα Χανιά για να φορέσει τα «μπλε». Το όνομα του είχε ακουστεί για τον ΑΟΧ και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν προχώρησε η περίπτωσή του τότε, για διάφορους λόγους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΧ όμως έκανε και άλλες ανακοινώσεις, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής (24/1). Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟΧ βρίσκεται και ο Τενεμά Ν’ Ντιαγέ, διεθνής (22 φορές) με την Εθνική Μάλι που αγωνιζόταν στην Καβάλα. Μάλιστα πέρυσι, ο 32χρονος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική.

O A.O.Xανιά κυνηγά και μια πολύ δύσκολη περίπτωση (λόγω και του υψηλού μπάτζετ). Toυ Ιταλού σέντερ φορ Φερδινάνδο Σφορτζίνι. Είναι 29 ετών με ύψος 1,93 και παίζει από τις αρχές του 2013 στην Πεσκάρα (Seri B). Έχει παίξει και στο Καμπιονάτο και έχει φορέσει και στο παρελθόν τις φανέλες των Ουντινέζε, Βερόνα, Μπάρι, Αβελίνο, Ραβένα και Γκροσέτο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook