Συμπεριφορά πεζοδρομίου από οδηγό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά | Η απίστευτη καταγγελία

συμπεριφορά-πεζοδρομίου-από-οδηγό-το-720408

Συμπεριφορά πεζοδρομίου από οδηγό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ καταγγέλλει με επιστολή του αναγνώστης στο zarpanews.gr.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην έξοδο του ΚΤΕΛ επί της οδού Κελαϊδή.

Μάλιστα το συμβάν καταγγέλλεται με σχετική επιστολή, παράλληλα και στην διοίκηση του ΚΤΕΛ.

Η επιστολή καταγγελία:

«Την Δευτέρα 30/07/2018 και ώρα περίπου 13.15 στην έξοδο του ΚΤΕΛ επί της οδού Κελαϊδή υπήρξα μάρτυρας σε ένα περιστατικό στο οποίου η συμπεριφορά του οδηγού του λεωφορείου σας με αριθμό κυκλοφορίας …. μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Ο οδηγός σας βγαίνοντας από το ΚΤΕΛ έκοψε τον δρόμο σε ένα μηχανάκι που κατέβαινε από την οδό Κελαϊδή και παρέσυρες τις βαλίτσες 4 νεαρών γυναικών που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Σε ευγενική παρατήρηση νεαρού που του είπε ότι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός, ο οδηγός σας, άρχισε να τον βρίζει με τον ποιον χυδαίο τρόπο που έχω ακούσει στα 63 χρόνια της ζωής μου. Οι εκφράσεις του πραγματικά με εξέπληξαν τόσο και μου προκάλεσαν ιδιαίτερη ντροπή που αυτός είναι συνάνθρωπος μου και μάλιστα οδηγά λεωφορείο σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας και χωρίς μάλιστα να προκληθεί ή να δεχθεί οποιαδήποτε υβριστική συμπεριφορά. Σε περίπτωση που ο νεαρός δεν παρέμενε ψύχραιμος πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε από εκεί και πέρα.

Μετά από το υβρεολόγιο που εκτόξευσε ο οδηγός σας συνέχισε την πορεία του σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μάλιστα έκοψε την οδό Κυδωνίας αναγκάζοντας τα αυτοκίνητα να φρενάρουν απότομα.

Το ΚΤΕΛ θα πρέπει για να προστατεύσει την φήμη του καθώς και τους επιβάτες του και θα πρέπει να πάρει όλα τα μέτρα ακόμα και αν χρειάζεται να ζητήσει την βοήθεια ειδικών ώστε ο συγκεκριμένος οδηγός να μην πιάσει ξανά τιμόνι στα χέρια του πριν η συμπεριφορά του φτάσει σε ακόμα πιο ακραία σημεία. Ο καθένας μας θα πρέπει να αφήνει τα προσωπικά του προβλήματα εκτός του δρόμου.

Είμαι στην διάθεση του νεαρού σε περίπτωση που καταθέσει μήνυση εις βάρος του οδηγού σας καθώς θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά δεν πρέπει να μείνει χωρίς τιμωρία και για αυτό το λόγω κοινοποιώ την επιστολή και στα ΜΜΕ.»

zarpanews.gr

7 thoughts on “Συμπεριφορά πεζοδρομίου από οδηγό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά | Η απίστευτη καταγγελία

  1. Δεν μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτά που διαβάζω καθώς κι ο ένας από τους γιους μου είχε παρατηρήσει κακή συμπεριφορά προς τους επιβάτες ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ εδώ και χρόνια. Ζω στα Χανιά και ξέρω πως τα λεωφορεία δεν οδηγούνται από «αγγελούδια» κάθε άλλο μάλιστα. Οι γιοι μου όμως δεν το ήξεραν και πριν μερικά χρόνια αντιμετώπισαν αυτή τη συμπεριφορά από κάποιον οδηγό του ΚΤΕΛ.
    Ντροπή και μόνο ντροπή δεν φτάνει. Θέλει και αποτελέσματα. Γιατί δεν εξυγιαίνετε την επιχείρηση προσλαμβάνοντας τους κατάλληλους οδηγούς που εκτός από δίπλωμα οδήγησης να έχουν κι άλλα προσόντα; Ακόμα είστε εταιρεία κομματικών συμφερόντων; Μέχρι πότε;

  2. Μια ζωή το κτελ έχει ζώα. αν εξαιρέσεις τους διοικητικούς και μερικά νέα παιδιά όλοι οι άλλοι έχουν μη ανθρωπινη συμπεριφορά και όψη. Μακάρι να άνοιγε το μονοπώλιο και εκεί και να μπαίνανε και ιδιώτες. Ούτως οι άλλως εταιρεία είναι και το κτελ και οι οδηγοί μόνο υπάλληλοι δεν είναι. αίσχος για άλλη μια φορά για μια εταιρεία που χρόνια τώρα εισπράττει αλλά δεν έχει επιστρέψει μια φορά στην τοπική κοινωνία είτε σα χορηγός είτε μέσω δωρεάς είτε οτιδήποτε. Αν έχει προσφέρει κάτι βέβαια και δεν το ξέρω είναι πρόβλημα και αυτό.

  3. Γι’αυτό και δεν ταξιδεύω ποτέ με λεωφορείο. Μια φορά παρκαρα στο κτελ μέσα χωρίς να ξέρω ότι απαγορεύεται (παλιά) και γύρισα και είδα τούς καθρέπτες σπασμενους και τον «κυριο» που καθόταν στο σπιτάκι δίπλα στη μπάρα να μου λέει αν το ξαναβάλεις μπορεί να μην το ξαναδείς εδώ. Για μένα πρέπει να βγουν κιαλες εταιρίες μπας και κλείσει αυτός ο σταβλος.

  4. Στα 7 χρόνια που ζω στα Χανιά, δεν έχω δει χειρότερους επαγγελματίες από πολλούς οδηγούς ΚΤΕΛ. Μπορεί να μην είναι όλοι σαν αυτά τα συγκεκριμένα ζώα, αλλά και μόνο που τους δίνουν τιμόνι λεωφορείου, ντροπή σε ολόκληρη την εταιρεία.

  5. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να εξυπηρετηθώ από λεωφορείο του ΚΤΕΛ και δυστυχώς έχω γίνει μάρτυρας πολλών τέτοιων περιστατικών! Η μόνη λύση είναι να σπάσει επιτέλους το μονοπώλιο!

  6. Περνάω κάθε μέρα από εκείνο το σημείο, με μηχανή, αν τύχει και βγαίνει λεωφορείο πραγματικά τρομάζω!
    Χωρίς να έχουν προτεραιότητα βγαίνοντας κλείνουν το δρόμο ανεξάρτητα αν υπάρχει προπορευόμενο όχημα!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την καταγγελία.

  7. Αν είσαι όλη μέρα στο τιμόνι με τα χρόνια έτσι γίνεσαι.
    Ιδίως καλοκαίρι στη ζέστη με τους τρελούς που αναμαζωνωνται στην Κρήτη και δεν ξέρουν που πάνε.
    Αστε λοιπόν την υποκρισία μα και σεις οι πεζοί ποδηλάτες κτλ τα ίδια χάλια είστε.
    Ο καθένας πετάγεται όπου του κατέβει και όλοι κοιτάνε το κινητό αντί τον δρόμο

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook