Στην Κρήτη δύο από τα καλύτερα resort hotels στην Ελλάδα | Photos

στην-κρήτη-δύο-από-τα-καλύτερα-resort-hotels-στην-414360

Πλήρης ιδιωτικότητα, εξαιρετικό design, chic χώροι και απρόσκοπτη θέα που κόβει την ανάσα συγκαταλέγονται στα βασικά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού, νεοϋορκέζικου περιοδικού Travel & Leisure και ανέδειξαν ως τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα. Ο λόγος για πέντε πολυτελή ξενοδοχεία –τρία στη Σαντορίνη και δύο στην Κρήτη– που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις προτιμήσεις του κοινού λόγων των high end υπηρεσιών τους.

Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Κρήτη

blue1Ένα από τα κορυφαία resort στην Ελούντα, το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa μέλος της διεθνούς αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Starwood Hotels, μετράει 5 αστέρια και προσφέρει πολυτελή διαμονή με όλες εκείνες τις ανέσεις που θα μετατρέψουν τη διαμονή σας στην πανέμορφη Κρήτη, σε όνειρο.

Blue-Palace-Resort-and-Spa-Elounda-Crete-GreeceΣτο δυναμικό του συγκαταλέγονται stylish σουίτες και άνετα bungalows με εκπληκτική θέα στο νησάκι της Σπιναλόγκας ενώ οι υπηρεσίες του αγγίζουν τα υψηλά standards ξενοδοχείων τέτοιου βεληνεκούς.

ArsenaliLoungeBar

2-Bedroom-Villa-OutdoorΣχεδόν όλα τα καταλύματα διαθέτουν την δική τους προσωπική πισίνα για στιγμές απόλυτης ιδιωτικότητας.

Private-Beach-at-Blue-Palace-Resort

CouchesΤο resort διαθέτει πληθώρα προτάσεων σε εστιατόρια και bars για να έχετε εναλλακτικές επιλογές, ιδιωτική παραλία, το άκρως αναζωογονητικό Elounda Spa & Thalassotherapy με εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σάουνες και υδρομασάζ, τούρκικα χαμάμ, γυναστήριο και σαλόνι ομορφιάς, μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως κέντρο θαλάσσιων σπορ, 2 γήπεδα τένις κ.α.

Elounda Beach Hotel & Villas, Κρήτη

elounda_beach_general_view11Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή ξενοδοχεία όχι μόνο της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. classic_room_sea_viewΜε αδιαμφισβήτητο ατού την προνομιακή τοποθεσία του δίπλα στη θάλασσα αποτελείται από πολυτελή δωμάτια, βίλες και σουίτες χωρισμένα σε επτά διαφορετικά clubs, που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες σας με τις ανέσεις και τις παροχές τους. hideaway_villa_sea_view_private_heated_pool2

elounda_beach_spa_panoramic_viewHighlight η Grand Βίλα μπροστά στην θάλασσα με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, η οποία μπορεί να να γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος.  elounda_beach_spa_indoor_heated_pool2

elounda_beach_argonaut_restaurant1

greekguide.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook