Στην ΔΕΔΙΣΑ ο Μανώλης Ντουντουλάκης

στην-δεδισα-ο-μανώλης-ντουντουλάκης-138104

ntoyntoylakhs dedisaΤην Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. Α.Ε. (ΟΤΑ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Μανώλης Ντουντουλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Αντικείμενο της επίσκεψης, ήταν συζήτηση με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλειο Καστρινάκη και στελεχών της επιχείρησης, σχετικά με την διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Ο κ. Ντουντουλάκης εξήρε τον τρόπο λειτουργίας της και το πρωτοποριακό έργο της επιχείρησης και ζήτησε την στενότερη συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά στον τομέα της ευαισθητοποίησης των δημοτών και ειδικά στην Πρόληψη, Ελαχιστοποίηση και Επαναχρησιμοποίηση των Στερεών Αποβλήτων. Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την πύκνωση του δικτύου των μπλέ και κίτρινων κάδων στον Δήμο Πλατανιά. Επιπρόσθετα αναλύθηκε προγραμματική σύμβαση στον τομέα της Αποκομιδής Αποβλήτων και συζητήθηκαν προβλήματα που εμφανίζονται κατά την εκτέλεση του έργου.

Τέλος ο κ. Ντουντουλάκης , πρότεινε την διεξαγωγή ημερίδας την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στοχεύοντας στην ενημέρωση των αιρετών της αυτοδιοίκησης στο σημαντικό ζήτημα της διαχείρισης των αστικών στερεών και επικίνδυνων αποβλήτων καθώς είναι αυτοί που καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές για την ορθή και αειφορική διαχείριση και την αποτροπή δημιουργίας μικροχωματερών οι οποίες είναι διάσπαρτες δυστυχώς ακόμη και σήμερα στον δήμο μας.

Πηγή: zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook