ΣΟΚ | Έκαναν πάρτι οργίων με… 13χρονη

σοκ-έκαναν-πάρτι-οργίων-με-13χρονη-121651

apognosi koritsiΒαριές ποινές επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ξάνθης σε τέσσερις εκ των επτά κατηγορούμενων που εμπλέκονται σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας από τη Θάσο.

Το δικαστήριο, που κατόπιν αιτήματος του εισαγγελέα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τέσσερις κατηγορούμενους, επέβαλε για τους τρεις πρώτους, που ήταν ήδη προφυλακισμένοι, ποινή κάθειρξης επτά ετών για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ στον τέταρτο κατηγορημένο επέβαλε, μετά από συγχώνευση, ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τα αδικήματα της αποπλάνησης και αρπαγής ανηλίκου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενου άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι ποινές που τους επιβλήθηκαν είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα.

Επιπλέον, στους τρεις πρώτους επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, η καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ καθώς και η οποιαδήποτε επικοινωνία με το θύμα.

Στον τέταρτο κατηγορούμενο επεβλήθησαν οι ίδιοι περιορισμοί χωρίς την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι τέσσερις εμπλέκονται σε πάρτι οργίων, με θύμα την ανήλικη κοπέλα από τον οικισμό Λιμεναρίων Θάσου, η οποία φέρεται να αποπλανήθηκε σε απομονωμένη περιοχή του νησιού.

Η 13χρονη, κατά τη διάρκεια της υπόθεσης, άλλαξε πολλές φορές την κατάθεσή της, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων είναι σύζυγος της αδελφής της και φαίνεται πως ήταν αυτός που τη μετέφερε.

Η όλη υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία της μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν στοιχειοθετήθηκε η κατηγορία του βιασμού.

Στα ρούχα του κοριτσιού βρέθηκε γενετικό υλικό από το οποίο προέκυψε πως υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα.

Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όλες της κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι τους ζήτησαν την αναγνώριση των ελαφρυντικών του πρότερου έντιμου βίου, αφού όλοι είχαν λευκό ποινικό μητρώο.

Για την περίπτωση των τριών προφυλακισθέντων ζητήθηκε και η αναγνώριση του ελαφρυντικού της καλής διαγωγής εντός των φυλακών μετά την τέλεση της πράξης.

Πηγή: nooz.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook