Σημαντική αγορά για τα Χανιά οι Δανοί

σημαντική-αγορά-για-τα-χανιά-οι-δανοί-23203

tourismosΩς μια από τις πλέον σημαντικές αγορές για τα Χανιά , καθώς εκπροσωπεί το 13% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων, χαρακτηρίζει με σχετική της ανακοίνωση τη συγκεκριμένη αγορά η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Επίσης στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στην τουριστική έκθεση στη Δανία:

«Θα θέλαμε με αυτή την επιστολή μας να σας ενημερώσουμε για την έκθεση στην Δανία (Ferie for Alle / Billund – 2015). Η Δανέζικη αγορά είναι μία πολύ σημαντική αγορά για τα Χανιά καθώς εκπροσωπεί το 13% των αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων. Συγκεκριμένα το 2014 περίπου 122.784 Δανοί αφίχθησαν στα Χανιά σημειώνοντας αύξηση περίπου 10,0%.

Στην έκθεση παρευρεθήκαμε (με ιδιωτικά έξοδα) εκπροσωπώντας διάφορες ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τη Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων. Το περίπτερό μας ήταν μέσα στο χώρο που είχε ενοικιάσει ο ΕΟΤ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΕΟΤ και την περιφέρεια Κρήτης για την στήριξή τους σε αυτή την πολύ σημαντική αγορά για τον προορισμό μας.

Στην έκθεση συμμετείχαν και όλοι οι  Tour Operators, οι οποίοι μας δήλωσαν ότι η Δανέζικη αγορά παραμένει δυναμική και ίσως αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το 2015 στα Χανιά. Το λιμάνι των Χανίων που είχαμε επιλέξει ως κεντρική φωτογραφία στο περίπτερό μας έφερε πολλές αναμνήσεις στους περίπου 65,000 με 70,000.0 Δανούς που πέρασαν από την έκθεση.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων στηρίζει ενεργά την προβολή του Νομού Χανίων σε όλες τις Σκανδιναβικές εκθέσεις, με ιδιωτικά περίπτερα σε Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία και Δανία.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook