Πώς θα κρατήσει περισσότερο το μαύρισμά σας | Μόνο για κορίτσια

πώς-θα-κρατήσει-περισσότερο-το-μαύρισ-84040

Η ειδικός που εμπιστεύονται πολλές stars του Hollywood, Kate Somerville, έδωσε συμβουλές για το πώς μπορούμε να κρατήσουμε περισσότερο το μπρονζέ χρώμα του καλοκαιριού:

mayrisma
1. Κάντε απολέπιση.
Αλλά μην το παρακάνετε. Είναι σημαντικό να βρείτε το scrub που σας ταιριάζει καθώς και ο τρόπος που έχετε μαυρίσει. Αν κάνετε πολλή ηλιοθεραπεία, η έντονη απολέπιση μπορεί να κάνει κακό στην επιδερμίδα. Από την άλλη, αν οφείλετε το μαύρισμά σας σε κάποιο self tan, είναι απαραίτητο να κάνετε σωστή απολέπιση, αλλιώς μπορεί να κάνει «μπαλώματα» στην επιδερμίδα και να μην πιάσει το χρώμα.

2. Ενυδάτωση. Είναι απαραίτητη όχι μόνο πριν το μαύρισμα αλλά και μετά, καθώς παρατείνει το μπρονζέ χρώμα της επιδερμίδας. Τα διάφορα φυσικά έλαια, είναι μια καλή επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία της επιδερμίδας ενώ ό,τι προϊόν και αν επιλέξετε είναι καλό να το απλώσετε στο δέρμα αμέσως μετά το ντους για να κλειδώσετε την υγρασία- επαναλάβετε τη διαδικασία και το βράδυ. Και βέβαια, πίνετε πολύ νερό και τρώτε φρούτα και λαχανικά για να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας εκ των έσω.

3. Ακολουθείστε μια ιεροτελεστία «συντήρησης». Μπορείτε να την κάνετε μια φορά την εβδομάδα, όπως το mani-pedi σας. Επιλέξτε μια χαλαρή μέρα, που έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, και απλώστε το αγαπημένο σας self tan. Μια καλή λύση είναι και οι ενυδατικές σώματος με χρώμα, που δίνουν σταδιακό μαύρισμα στην επιδερμίδα και μπορείτε να χρησιμοποιείτε μέρα παρά μέρα.

 

Πηγή: queen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook