Πότε έρχεται το update των Windows 10; Δες εδώ

πότε-έρχεται-το-update-των-windows-10-δες-εδώ-298343

Εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να διανεμηθεί σε όλους τους χρήστες Windows 10, το επονομαζόμενο ως Threshold 2 update που ετοιμάζει η Microsoft.

H κωδική ονομασία του update είναι η 1511 και αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρει το Digital Trends, αυτή η ονομασία υπονοεί την ημερομηνία διάθεσης του update, δηλαδή την 15η Νοεμβρίου.

Η λήψη του πακέτου αναβάθμισης θα γίνει μέσα από το Windows Update, ενώ αλλαγμένος μετά αναμένεται να είναι τόσο ο Microsoft Edge browser, ενώ θα υπάρχει και ένα ανανεωμένο Media Creation Tool. Παράλληλα, η Cortana αναμένεται να αποκτήσει τη δυνατότητα να αποστέλλει μηνύματα SMS σε κινητά τηλέφωνα, όπου υποστηρίζεται.

Με το πακέτο αναβάθμισης, θα μπορεί κανείς να αλλάξει ακόμα περισσότερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του το Start Menu των Windows 10. Από το update δεν θα μπορούσε να λείπει και η διόρθωση διάφορων bugs του λειτουργικού συστήματος που έχουν εντοπιστεί.

Η επόμενη μεγάλη είδηση για το οικοσύστημα των Windows 10 έρχεται τον Δεκέμβριο, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του Windows 10 Mobile, επομένως, η διάθεση του Threshold 2 update εκτιμάται ότι είναι μια κίνηση προετοιμασίας για την εποχή της συνεργασίας των φορητών συσκευών με το λειτουργικό της Microsoft και τους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook