Πρωτοφανές: Καταζητούμενος πρώτα βγήκε στην Τατιάνα και μετά παραδόθηκε! | Video

πρωτοφανές-καταζητούμενος-πρώτα-βγή-619282

Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε on camera, όταν ένας καταζητούμενος, ο οποίος φέρεται ως ο «χοντρός» της αδίστακτης συμμορίας ληστών, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ζήτηση να μιλήσει.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4 – 1 – 1979 στην Αθήνα ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για ληστείες και ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana Live» στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», ζητώντας να μιλήσει, προτού παραδοθεί.

Ο Τουρνάς, πατέρας ενός παιδιού, δήλωσε αθώος, ισχυριζόμενος ότι δεν αποτελεί μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις ληστείες που έχει διαπράξει το γνωστό δίδυμο του «Ψηλού» και του «Κοντού».

«Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του.

«Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμης. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος», τόνισε ο Ανδρέας Τουρνάς 

Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αναφερόμενος στον «ψηλό» ο οποίος είναι βουλγαρικής καταγωγής είπε ότι στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα «Παύλος Αποστολόπουλος»

«Έτσι δηλώνει εδώ. Δεν λέει Παβέλ, λέει Παύλος. Τον άλλον, τον «κοντό» ίσως να τον ξέρω φατσικά επειδή μένουμε γύρω γύρω. Δεν τον ξέρω γενικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τουρνάς.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας, τονίζοντας: «Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια»

Ο Τουρνάς αφού είπε ό,τι ήθελε ηια εκείνον και την δική του υπόθεση κάλεσε όποιον ήξερε να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή και να μιλήσει.

Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε από το στούντιο της εκπομπής κατέβηκε τις σκάλες και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που τον περίμεναν. 

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook