Πρωταγωνιστής γνωστής σειράς το παραδέχεται: «Είμαι ένας περήφανος γκέι άντρας»!

πρωταγωνιστής-γνωστής-σειράς-το-παρα-320830

Το ότι είναι ομοφυλόφιλος παραδέχθηκε ο πρωταγωνιστής γνωστής τηλεοπτικής σειράς, που εξομολογήθηκε μέσω των social media ότι κατάλαβε την σεξουαλική του ταυτότητα σε ηλικία 12 ετών!

«Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ήξερα ότι ήθελα να γίνω πολλά πράγματα, όπως ζωγράφος, ποδοσφαιριστής, δεινόσαυρος… Αλλά μου “κόλλησε” η υποκριτική. Περίπου στην ίδια ηλικία ήξερα επίσης, εντελώς αφηρημένα, ότι ήμουν διαφορετικός από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας μου», έγραψε, σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, ο Τσάρλι Κάρβερ, που πρωταγωνιστεί (μαζί με τον δίδυμο αδερφό του) στη σειρά «Teen Wolf» και παλιότερα στο «The Leftovers».

teenn

Ο 27χρονος ηθοποιός παραδέχεται ότι ένιωθε απελπισμένος και απομονωμένος, ωστόσο, αποδέχθηκε το ότι είναι ομοφυλόφιλος: «έλεγα δυνατά ”είμαι γκέι”. Έλεγα αυτές τις λέξεις πρώτα σε μένα, για να δω πώς νιώθω. Ηχούσαν αληθινές και μισούσα τον εαυτό μου γι’ αυτές. Ήμουν 12. Μου πήρε μερικά χρόνια για να καταφέρω να επαναλάβω αυτές τις λέξεις και σε άλλους. Συνέχισα να τις λέω στον εαυτό μου και ένιωθα άνετα, αλλά και σίγουρος για να τις ξαναπώ, αυτή τη φορά στην οικογένειά μου».

Παράλληλα, ο Τσάρλι επισημαίνει πως η οικογένειά του αποδέχθηκε αυτό που είναι, ωστόσο, γνωρίζει πως δεν είναι όλοι οι γκέι στην ίδια θέση με εκείνον.

teen

Όσο γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις;

«Η τιμιότητα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Πιστεύω ότι το να συνεχίσω να κρύβω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου θα ήταν σαν να διαιωνίζω τη δυστυχία, τον φόβο και την ντροπή, που νιώθουν πολλοί άλλοι στον κόσμο», αναφέρει.

Inaugural World AIDS Day Benefit - ArrivalsDec 02 2015 - Sofitel Hotel - Los Angeles, California United StatesPictured: Charlie CarverRef: SPL1187833 011215 Picture by: @Parisa / Splash NewsSplash News and Pictures</

Πηγή : freegossip.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook