Πρεμιέρα με νίκη για τον ΝΟΧ έναντι του Παλαιού Φαλήρου στο Κολυμβητήριο Χανίων

πρεμιέρα-με-νίκη-για-τον-νοχ-έναντι-του-752849

Επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο πρωτάθλημα της Α1. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 9-6 του Παλαιού Φαλήρου, κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Χανίων, ο Ναυτικός Ομιλος κατάφερε από το ξεκίνημα να πάρει ένα σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 4-1 στο πρώτο 8λεπτο, ενώ ολοκλήρωσε το ημίχρονο με τέσσερα γκολ διαφορά (6-2). Το Παλαιό Φάληρο αντεπιτέθηκε στο τρίτο 8λεπτο μειώνοντας στο γκολ (6-5), αλλά η τάξη… αποκαταστάθηκε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 9-6.

Ο Ματέι Νάστραν βοήθησε με την εμπειρία του αλλά και τον απολογισμό του στην επίθεση προκειμένου ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES να φτάσει στη νίκη, σημειώνοντας τέσσερα γκολ ενώ τα υπόλοιπα πέντε, σκόραραν ισάριθμοι παίκτες, ανάμεσά τους και οι δύο καινούριοι, Χατζηκυριακάκης και Σρβένκο.

Τα 8λεπτα: 4-1, 2-1, 0-3, 3-1

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Μπατάκης, Νάστραν 4, Χατζηκυριακάκης 1, Σρβένκο 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης

Παλαιό Φάληρο (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής, Βιτέλλας, Τοράκης, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 1, Τρούλος 2, Μητράκης

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook