Πληροφόρηση με… δανεικούς υπαλλήλους στο αεροδρόμιο Χανίων

πληροφόρηση-με-δανεικούς-υπαλλήλου-56169

chania-aerodromio_1Με προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στελεχώθηκε το Γραφείο Πληροφοριών του αεροδρομίου Χανίων μετά την αποχώρηση τριών υπαλλήλων με το μέτρο της ‘διαθεσιμότητας’ και τη μη έως τώρα αναπλήρωσή τους.

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του αερολιμενάρχη Χανίων κ. Στ. Καστρινάκη, ο οποίος εξαίρει τη σημαντική συμβολή της «εταιρείας ‘Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε.’ όσον αφορά το αίτημα για στελέχωση του Γραφείου Πληροφοριών του αερολιμένα».

Οπως επισημαίνει ο αερολιμενάρχης Χανίων «με την παραχώρηση δύο ικανότατων νέων ατόμων για τη θερινή περίοδο καλύφθηκε σε σημαντικό ποσοστό το κενό στην ενημέρωση και πληροφόρηση του επιβατικού κοινού και τη σωστή ενημέρωση των πινάκων του συστήματος οπτικών αγγελιών των πτήσεων (ΣΟΑΠ)».

Σύμφωνα με τον κ. Καστρινάκη, «με την παρουσία των δύο ατόμων που παραχώρησε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και σε συνδυασμό με τη μία υπάλληλο που διαθέτουμε, το αεροδρόμιο Χανίων προσφέρει υπηρεσίες πληροφοριών όλες τις ημέρες και παρουσιάζει μία εικόνα σύγχρονου αεροδρομίου, φιλικού προς τους επιβάτες και ειδικά στους ξένους που επισκέπτονται πρώτη φορά τον τόπο μας».

Στην ανακοίνωσή του ο αερολιμενάρχης Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο της εταιρείας ‘Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε.’, κ. Γιάννη Καψανάκη καθώς και τον προϊστάμενο του Γραφείου Κίνησης κ. Μιχάλη Τσουπάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους.

 

Πηγή : Χανιώτικα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook