Πλανόδιος έδινε ρέστα σε… πλαστά ευρώ!

πλανόδιος-έδινε-ρέστα-σε-πλαστά-ευρώ-259989

Είχε βρει τρόπο να βγάζει κέρδη χωρίς να χρειάζεται να ξεπουλήσει την πραμάτεια του, ένας 45χρονος πλανόδιος πωλητής που πωλούσε πατάτες με το φορτηγάκι του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, καθώς τα ρέστα που έδινε στους πελάτες του ήταν σε… πλαστά ευρώ!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης που του έδωσε 50 ευρώ, διαπίστωσε ότι τα δυο χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που του έδωσε ως ρέστα ήταν πλαστά. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον πλανόδιο, ο οποίος είχε γίνει ήδη… άφαντος! Ωστόσο, τον βρήκαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κινείται στην εθνική οδό Τρικάλων- Καρδίτσας.

Ο 45χρονος που κατοικεί σε περιοχή της Λάρισας ακινητοποιήθηκε, υποβλήθηκε σε έρευνα και στο φορτηγάκι του βρέθηκαν άλλα 11 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Τρικάλων η οποία ερευνά αν είναι μέλος ευρύτερου κυκλώματος παραχαρακτών και αν έχει εξαπατήσει και άλλους καταναλωτές. Παράλληλα, σχηματίζεται σε βάρος του δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook