Πιτσιόρλας: Χρειάζεται κοινή στάση όλων των κομμάτων για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

πιτσιόρλας-χρειάζεται-κοινή-στάση-όλ-491670

Ο υφυπουργός Oικονομίας και Aνάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας, ζήτησε την κοινή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης με οποιονδήποτε τρόπο για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύς της κυβέρνησης για να κλείσει η αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98, σημείωσε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα ότι από κοινού προσπαθούμε για την Ελλάδα και πως δεν μπορεί να ζητούν μερικοί από τώρα τη ψήφιση μέτρων για μετά το 2018. Είναι υπερβολικά τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ από την Ευρώπη ο ελληνικός λαός δεν αντέχει και άλλη ταλαιπωρία. Εκτίμησε πως η αξιολόγηση θα κλείσει με την συμμετοχή του ΔΝΤ αλλά θα έπρεπε η Ευρώπη να έλυνε μόνη της τα προβλήματα χωρίς να ζητά τη βοήθεια του ΔΝΤ.

Ο κ. Πιτσιόρλας εμφανίστηκε αισιόδοξος διότι όπως είπε μέσα στο 2017 θα αλλάξει η οικονομία ως προς το θετικότερο με τις επενδύσεις στα λιμάνια , τα τρένα, τα αεροδρόμια και τον τουρισμό. Οι Ελληνες πολίτες θα αισθανθούν την ελάφρυνση από τα σημερινά βάρη που επωμίζονται, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook