Πεντάχρονη πυροβολεί με πολυβόλο στο Ιράκ! | Video

πεντάχρονη-πυροβολεί-με-πολυβόλο-στο-238358

5xroni-irakΣυγκλονίζει το βίντεο που καταγράφει ένα πεντάχρονο κοριτσάκι να χειρίζεται με επιδεξιότητα πολυβόλο και να υποστηρίζει ότι έχει σκοτώσει 400 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Στα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο απεικονίζεται το μικρό κορίτσι με τη ροζ μπλούζα και τα ροζ παπουτσάκια του να βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή, πυροβολώντας με οπλοπολυβόλο.

Το βίντεο καταγράφει ένας άνδρας, ο οποίος συνομιλεί με την μικρή, ρωτώντας την τι κάνει με το όπλο. Εκείνη απαντά: «Πυροβολώ τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους» και ο άνδρας την ρωτά πόσα μέλη του ΙΚ έχει σκοτώσει. Η μικρή δείχνει με το χεράκι της τον αριθμό 4, αλλά ο άνδρας διορθώνει λέγοντας «400». Στη συνέχεια της λέει «σκότωσε, σκότωσε» και η ανήλικη φαίνεται να πυροβολεί.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα το κορίτσι είναι πιθανό αν είναι κουρδικής καταγωγής, ενώ το βίντεο καταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αναρτήθηκε από κουρδικό λογαριασμό στο YouTube.

Ωστόσο, μόλις σήμερα έχει ξεκινήσει να «ταξιδεύει» στο Διαδίκτυο με τίτλο «Νεαρό κορίτσι των Μονάδων Λαϊκής Προστασίας YPG πυροβολεί με οπλοπολυβόλο». Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της YPG δρουν συνήθως στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία πολεμώντας κατά των τζιχαντιστών μαζί με τους Κούρδους μαχητές Πεσμεργκά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook