Πατέρας δείχνει live τη γέννηση του παιδιού του χωρίς να το ξέρει η γυναίκα του | Video

πατέρας-δείχνει-live-τη-γέννηση-του-παιδι-371677

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένας νέος πατέρας, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ζωντανή μετάδοση, στο Facebook, τον τοκετό της γυναίκας του! Μάλιστα η σύζυγος δεν το ήξερε και το έμαθε… κατόπιν εορτής.

Επί 45 λεπτά, η γυναίκα «παλεύει» και προσπαθεί να αντέξει τους πόνους του τοκετού, για να φέρει στον κόσμο το παιδί, χωρίς να μπορεί μέσα στο βάσανό της να καταλάβει ότι «πρωταγωνιστεί» σε live μετάδοση, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας, κατά διαστήματα, ως κωμικός, κάνει διάφορα σχόλια και λέει τραγουδάκια που αφορούν το παιδί, μόνο και μόνο για να κάνει πιο «πιπεράτη» τη μετάδοση.

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 50.000 άτομα, κάνοντας ποικίλων ειδών σχόλια, όμως ο Καλιφορνέζος πατέρας δηλώνει υπερήφανος που το παιδί του θα έχει αυτό το βίντεο για όταν μεγαλώσει, χωρίς να τον καίει ότι θα το έχει και ο υπόλοιπος πλανήτης.

Αλλά και η μητέρα, μετέπειτα δήλωσε ότι, αφού ο άντρας της «δεν έδειξε και πάρα πολλά», δεν έχει και πολύ πρόβλημα με το ότι τράβηξε το βίντεο, το οποίο μάλιστα πιστεύει ότι θα κάνει το παιδί της σταρ…

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook