Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται : «Περνάω κατάθλιψη…»

πασίγνωστος-έλληνας-ηθοποιός-εξομολ-341362

vouros

Το ότι περνάει περίοδο κατάθλιψης εξομολογήθηκε ο Γιάννης Βούρος, προσθέτοντας ότι δεν έχει ζητήσει βοήθεια από κανέναν, καθώς προτιμά να σέρνεται, παρά να θίξει την αξιοπρέπειά του!

«Νομίζω πως περνάω κατάθλιψη τώρα. Είναι μέρες που ξυπνάς το πρωί και λες “πώς θα το αντιμετωπίσω αυτό, αυτό δεν μπορώ να το ξεπεράσω”. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 60 μου, που αισθάνομαι ότι όλα μέσα στο κεφάλι μου και στην ψυχή μου είναι κουβάρι», είπε, στην εκπομπή «Jenny Jenny», ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, ο Γιάννης Βούρος παραδέχθηκε ότι δεν έχει ζητήσει βοήθεια από κανέναν και πρόσθεσε: «δεν είναι θέμα περηφάνιας και εγωισμού. Μπορώ να σέρνομαι παρά να θίξω, κακός εγωισμός είναι αυτός, την όποια αξιοπρέπεια μου απομένει. Δύσκολα θα σε πάρω τηλέφωνο και θα σου πω “ρε συ, πάμε για ένα ποτό γιατί είμαι στα πατώματα”. Δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να ενοχλήσω τον άλλον, δεν θέλω».

«Εγώ δεν έχω φίλους. Αυτοί έχουν φίλο εμένα, εγώ δεν έχω μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Έχω μία εξαιρετική, αδερφική, σχέση, από τα εφηβικά χρόνια, με τον Γρηγόρη Βαλτινό. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου μαζί, φιλίες, γάμους, διαζύγια, παιδιά, στρατό… Αλλά και πάλι, δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να ενοχλήσω, παρά το ότι ο άλλος ξέρει πως, αν με πάρει τηλέφωνο ακόμα και τα ξημερώματα, εγώ θα είμαι παρών. Δικό μου το πρόβλημα!», κατέληξε.

Πηγή : freegossip.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook