Παραίτηση Μαρκογιαννάκη ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

παραίτηση-μαρκογιαννάκη-ζητά-η-ζωή-κω-131098

markogianakis zoiΤην παραίτηση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής ζητά η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας:

«Ο κ. Μαρκογιαννάκης εχθές πραγματοποίησε νοθεία του αποτελέσματος, επιμένοντας ότι έγινε δεκτό το άρθρο 30, που καταψηφίστηκε απ’ όλους».

Η βουλευτής, μιλώντας σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού, είπε μεταξύ άλλων ότι «τίθεται ζήτημα παραίτησης του κ. Μαρκογιαννάκη. Δεν μπορεί το πρόσωπο αυτό να συνεχίσει να προεδρεύει. Έπρεπε προ πολλού να μην βρίσκεται στη θέση αυτή που βρίσκεται. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης βρίσκεται στη Βουλή, επειδή έγινε ένας συμβιβασμός μεταξύ του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη και της ΝΔ. Δεν είχε εκλεγεί βουλευτής το Μάιο του 2012. Έγινε βουλευτής με αυτούς τους συμβιβασμούς που έγιναν τον Ιούνιο του 2012 και έκτοτε εφαρμόζει πρακτικές δυναστικές και αντιδημοκρατικές από τη θέση του προέδρου, όπου και αν προεδρεύει».

Επίσης, την παραίτηση του αντιπροέδρου της Βουλής ζήτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, λέγοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά από πλευράς του προεδρείου και όλος ο χειρισμός νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο πολιτικό θέμα, το οποίο πρέπει να μας απασχολήσει. Δεν είναι μόνο το ζήτημα ότι κατεψηφίσθη το άρθρο 30 και εμφανίζεται στα πρακτικά ότι υπερψηφίστηκε. Υπάρχει θέμα και για τον κύριο προεδρεύοντα τη στιγμή εκείνη, για τη συμπεριφορά του -δείτε το βίντεο- και τον τρόπο που λειτούργησε. Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα και πιστεύουμε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και πρέπει να παραιτηθεί. Αυτή είναι η θέση μας, την οποία δηλώνουμε εδώ στο Σώμα»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook