Παιδιά και εθελοντές «έκλεψαν» την παράσταση στο Παγκρήτιο | Και απρόοπτα στη γιορτή του αθλητισμού

παιδιά-και-εθελοντές-έκλεψαν-την-πα-260864

Η Κρήτη, το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο στάδιο υποδέχτηκαν όπως τους άξιζε τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες στίβου από την Τσεχία, Ολλανδία, Ελβετία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Βέλγιο, Λετονία, Ιρλανδία, Τουρκία, Εσθονία και Ελλάδα, τις 12 ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Α΄Κατηγορίας.

Όχι μόνο οι διοργανωτές, αλλά και οι εθελοντές και οι πολίτες που έσπευσαν από όλη την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

pagk1Το μεγάλο στοίχημα των διοργανωτών είναι η «παιδική κερκίδα» για την οποία πήραν διαπίστευση 4.500 παιδιά για να παρακολουθήσουν του αγώνες με τη συνοδεία και επίβλεψη των γονέων και ενηλίκων συνοδών τους.

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα

Βέβαια σε μια μεγάλη διοργάνωση, όπως αυτή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι…αστοχίες. Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι συμμετέχοντες στο αγώνισμα των 5000 μ. ανδρών έτρεξαν τελικά 5.400 μ, δηλαδή έκαναν ένα γύρο του σταδίου επιπλέον !

pagk2Χαρακτηριστικό του προβλήματος που ανέκυψε ήταν πως μιάμιση ώρα μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγωνίσματος δεν είχαν δοθεί αποτελέσματα στα δημοσιογραφικά μπουθ, ενώ η γκάφα των κριτών εσυζητείτο ευρέως και μάλιστα κατατέθηκε ένσταση από αποστολές με ενδεχόμενο να επαναληφθεί και η κούρσα !

pagk3Παράλληλα διαπιστώθηκε πρόβλημα με τους ηλεκτρικούς πίνακες στους οποίους εμφανίζονται τα αποτελέσματα, καθώς φαίνεται ότι αρκετοί από τους λαμπτήρες τους εχουν καεί και έτσι δεν μπορούσαν οι θεατές να δουν ολόκληρη την κατάταξη των αθλητών

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook