ΠΑΕ Πλατανιάς | «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»

παε-πλατανιάς-και-με-τον-αστυφύλαξ-κα-28737

pressroom-640x360Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Πλατανιά, και όχι μόνο, με την επιστολή ( ΔΕΣ ΕΔΩ ) που υπογράφουν: ο σύλλογος επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά ”ο Ιάρδανος”, το Τοπικό Συμβούλιο  Πλατανιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιά, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατανία αλλά και η ΠΑΕ Πλατανιάς, και αφορά:

 το κυκλοφοριακό, το παραεμπόριο, τα άθλια πεζοδρόμια, τους “κράχτες” και κυρίως την αλλοίωση της εικόνας του Πλατανιά -και κυρίως της πλατείας- από τα ταξί.

Μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής από το zarpa.gr η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

platanias-press-room-600-3601

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων διευκρινίζει, με αφορμή την επιστολή φορέων της περιοχής του Πλατανιά, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας στον τοπικό Τύπο, ότι όσα αναγράφονται στο εν λόγω κείμενο ουδεμία σχέση έχουν με όσα πρεσβεύει και με όσα αγωνίζεται να επιτύχει η ομάδα του Πλατανιά.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων έχει στενούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία του Πλατανιά καθώς και με τον Δήμο Πλατανιά, που συμπαραστέκονται εμπράκτως, σταθερά και διαχρονικά στις προσπάθειες που καταβάλλει για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα και γενικότερα για θέματα αθλητισμού και μόνο.

Μάλιστα… Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω είναι:

1. Ποιος υπέγραψε, αν υπέγραψε, την επιστολή-καταγγελία για την οποία «κόπτεται» τόσο η ΠΑΕ Πλατανιάς;

2. Αν υπέγραψε κάποιος απ΄το συμβούλιο μετά το «άδειασμα» της ΠΑΕ Πλατανιάς γιατί δεν παραιτείται;

3. Μήπως η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς έχει να κάνει με την πρόσφατη παραχώρηση από τον Δήμο Πλατανιά στην ΠΑΕ των εγκαταστάσεων του Μάλεμε για την δημιουργία προπονητικού κέντρου;

4. Οι παράγοντες – ξενοδόχοι της ΠΑΕ Πλατανιάς χρησιμοποιούν μόνο την Εθνική οδό για να μετακινούνται και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στον παλιό δρόμο;

Θα επανέλθουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook