Πάρε κόσμε… Ότι εισιτήριο «έμεινε» για το Πλατανιάς-Ολυμπιακός 25 και 20 ευρώ

πάρε-κόσμε-ότι-εισιτήριο-έμεινε-γι-245040

platanias_olympiakosΗ Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων -που έχουν απομείνει, μετά την προσφορά- για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 19.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα γίνει από την Τετάρτη 6 Μαΐου έως και το Σάββατο 9Μαΐου, ως εξής:

– Από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ), από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

– Από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Τιμές

  • Θύρες 1 & 2: 25 ευρώ
  • Θύρα 3: 20 ευρώ

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο γήπεδο Περιβολίων η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που αφορούν το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (10/5) ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ολυμπιακό. Το παρών εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας Κώστας Παναγόπουλος, ενώ από τον Πλατανιά ήταν οι κύριοι Τρούλης, Μαρακάκης και Μαλανδράκης.

Όπως αποφασίστηκε, ο Ολυμπιακός θα πάρει 308 εισιτήρια, όσα δηλαδή αντιστοιχούν στη θύρα 4. Ουσιαστικά δηλαδή για μια ακόμα χρονιά, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι παρών στο γήπεδο Περιβολίων προκειμένου να παρακολουθήσει την ομάδα του απέναντι στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι η σύσκεψη έγινε μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα, δείγμα της καλής  διάθεσης που υπάρχει απ’ όλες τις πλευρές για το «μεγάλο» παιχνίδι που ακολουθεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook