Ο Jamie Oliver ήρθε στην Ελλάδα και κάνει… τρελή διαφήμιση στα social media! | Photos

ο-jamie-oliver-ήρθε-στην-ελλάδα-και-κάνει-τρελή-251331

oliverΣτην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Jamie Oliver με αφορμή μια έρευνα για την μακροζωία στην οποία οφείλεται, κατά κύριο λόγο, και η μεσογειακή διατροφή.

jamie_horiatikiΟ διάσημος σεφ φαίνεται πως… τρώει καλά από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ικαρία, καθώς οι φωτογραφίες που «ανεβάζει» στο twitter και στο instagram έχουν να κάνουν κυρίως με την ελληνική κουζίνα.

jamie1Οι φωτογραφίες συνοδεύονται και από πολύ κολακευτικά σχόλια, όπως αυτά που συνοδεύουν την παραπάνω φωτογραφία: «Νόστιμο απλό φαγητό μαγειρεμένο από Ελληνίδα μαμά. Όλα σπιτικά, το τυρί, το ψωμί, πίτα από χορταρικά και πολύ πολύ νόστιμα φασόλια και κουκιά μαγειρεμένα υπέροχα με αργό τρόπο με μάραθο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Λατρεύω μέχρι και το τραπεζομάντηλο. Είναι πάντα ωραίο να μαθαίνεις πράγματα και να σε φροντίζουν… Πολλή αγάπη! Jamie»

jamie_horiatikiΟ Jamie είδε νοικοκυρές να μαγειρεύουν, αλλά και επαγγελματίες του νησιού, όπως ο σεφ του εστιατορίου MaryMary. Εκεί, όπως είπε στο peoplegreece.com, ο Βρετανός σεφ δοκίμασε τηγανητά μπαρμπούνια, μακαρόνια με πέστο από χόρτα, κοπανιστή Ικαρίας, μαγειρειό Ικαριώτικο καθώς και άγρια χόρτα σωτέ.

jamie3

jamie4

Συγχρόνως φαίνεται ότι τα ελληνικά νησιά και οι θάλασσές μας τον έχουν εντυπωσιάσει, καθώς οι φωτογραφίες του συνοδεύονται από σχόλια – σκέτη διαφήμιση για τη χώρα μας!

jamie2

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook