Ο Μαραντόνα τα βάζει με την… ιταλική μαφία

ο-μαραντόνα-τα-βάζει-με-την-ιταλική-μ-122979

maradonaΗ επιλογή των σεναριογράφων να «βαφτίσουν» ήρωα τηλεοπτικής σειράς Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που είναι μαφιόζος δολοφόνος δεν άρεσε καθόλου στον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόντα.

Ο πρώην αστέρας των γηπέδων δε θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός ατιμώρητο, με αποτέλεσμα να ζητά από το τηλεοπτικό κανάλι Sky αποζημίωση 10 εκατ. ευρώ.

Η τηλεοπτική σειρά «Gomorra – La Serie» προκάλεσε την οργή του Μαραντόνα, ο οποίος με τη βοήθεια του συνηγόρου του, Αντζελο Πιζάνι, διεκδικεί το υπέρογκο ποσό και απαιτεί να μην προβληθούν τα επεισόδια στα οποία εμφανίζεται ο «δολοφόνος» Μαραντόνα.

Ο Πιζάνι ο οποίος κατάγεται από τη Νάπολη, περιοχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά, δεν περιορίζεται στην επιλογή του ονόματος, αλλά και στο ότι μέσα από τον φακό του σκηνοθέτη «αποτυπώνεται μία περιοχή γεμάτη μέλη της Καμόρα, εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους».

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος του πρώην ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι γίνεται εκμετάλλευση του ονόματος του πελάτη του, χωρίς την έγκρισή του.

«Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θα εμποδίσουμε την προβολή της σειράς, ώστε να αποφευχθεί η δυσφήμηση του Μαραντόνα και της Νάπολη. Αν οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι θέλουν ένα όνομα για τον δολοφόνο τους, ας χρησιμοποιήσουν το δικό τους», δήλωσε σε έντονο ύφος ο Πιζάνι.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook