Ο καιρός στην Κρήτη την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-την-παρασκευή-28-φεβ-66960

kairos13Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Κρήτη  την Παρασκευή 28/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2- 3 μποφόρ.

Χανιά

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά την Παρασκευή 28/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο την Παρασκευή 28/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης την Παρασκευή 28/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λασίθι

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Λασίθι  την Παρασκευή 28/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook