Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-4-ιου-373417

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά περιμένουμε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χανιά

Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για αύριο Σάββατο 4/6, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook