Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-13-δε-190518

kairosΤοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Κρήτη όπου θα χιονίσει στα ορεινότερα τμήματα, και καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα με παγετό τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014. Στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 6 έως 16 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Σάββατο 13/12, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 13/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 13/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook