Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-29-σεπ-361496

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. Νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28. στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο οι μέγιστη θα φτάσει στους 28 βαθμού Κελσίου.

Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ηράκλειο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook