Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-21-ιου-265028

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Τις θερμές όμως ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν λίγες καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα ορεινά της Θράκης και της Κεντρικής Πελοποννήσου. Παράλληλα το μελτέμι στο Αιγαίο θα παρουσιάσει μικρή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 29 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη από 21 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στις νότιες ακτές της Κρήτης από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Για σήμερα Πέμπτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Πέμπτη, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr 

One thought on “Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook