Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-πέμπτη-18-φεβ-306433

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές μετά το μεσημέρι και αργότερα τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων ανατολικά περιμένουμε την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 18 έως 23 βαθμούς την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 26 βαθμούς), 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χανιά

Για σήμερα Πέμπτη, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο
Για σήμερα Πέμπτη, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Πέμπτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook