Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-δευτέρα-24-φε-60045

kairoskataigidesΜεταβολή του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα Δευτέρα 24/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Δευτέρα 24/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 24/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook