Ο Ζερβάκης για την ένταση στην δευτεροβάθμια: Επιβεβλημένη η απουσία μου – Στηρίζω τα αιτήματα των εκπαιδευτικών

ο-ζερβάκης-για-την-ένταση-στην-δευτερο-739604

Απαντήσεις για την ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΔΕ από όσους συμμετείχαν στην παράσταση διαμαρτυρίας για τον χαρακτηρισμό των δυσπρόσιτων σχολείων της επαρχίας Καντάνου – Σελίνου λόγω επιβεβλημένης -όπως λέει- απουσίας του δίνει ο διευθυντής β΄βαθμιας εκπαίδευσης, Στέλιος Ζερβάκης.

1. Θεωρώ προσβλητική τη στοχοποίηση μου λόγω της απουσίας μου από τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας. Επρόκειτο για μια προγραμματισμένη απουσία οι λόγοι της οποίας δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν, συνέπιπτε όμως την ίδια χρονική στιγμή με την διαμαρτυρία στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

2. Για αυτό καθεαυτό το θέμα της διαμαρτυρίας έχω ήδη τοποθετηθεί δημόσια στα τοπικά ΜΜΕ, τους φορείς της περιοχής και στην εκπαιδευτική κοινότητα, όπου συντάσσομαι απαρέγκλιτα με τα αιτούμενα. Η δήλωση μου αυτή υπήρχε στα χέρια των συνεργατών μου για να επιδοθεί στους περευρισκόμενους λόγω της απουσίας μου.

3. Δεν παρεκκλίνω κατ’ ελάχιστον στις απόψεις μου για την στήριξη των σχολείων της περιοχής, γεγονός που έμπρακτα αποδεικνύεται από τη μέχρι τώρα θητεία μου.

4. Σε κάθε περίπτωση, όποιος τυχόν προσεβλήθη από την απουσία μου κατά τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας, ας έχει στέρεη τη βεβαιότητα ότι ουδέποτε λιποτάκτησα από την οποιαδήποτε ευθύνη μου αναλογεί. Αρκεί να μου αναλογεί.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook