Οριστικό! Δείτε ποιο ζευγάρι αποχωρεί από τη Μουρμούρα

οριστικό-δείτε-ποιο-ζευγάρι-αποχωρεί-293658

Πριν ξεκινήσει η σειρά, για φέτος, είχαν γραφτεί διάφορα σενάρια για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο που πρωταγωνιστούν στη αγαπητή σειρά του Alpha. Σήμερα, με συνέντευξή τους οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, αποκαλύπτουν ότι θα αποχωρίσουν από τη σειρά.

«Το γιατί φεύγουμε από τη σειρά ήταν μια απολύτως ανεξάρτητη απόφαση σε σχέση με το τι θα κάνουμε μετά, Μιλώντας προσωπικά και κρατώντας όλες τις ευχάριστες στιγμές, τις πολύτιμες εμπειρίες, τις συνθήκες που ήταν ιδανικές και την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι εγώ δεν θα παρέμενα δημιουργική αν συνέχιζα. Και επειδή υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω εδώ και ο χρόνος ήταν περιορισμένος, επέλεξα να διαθέσω αυτό το χρόνο στα πράγματα που σκεφτόμουν. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Γράφτηκαν πολλά και ακόμη και αν πούμε κάτι ελάχιστο, ο τρόπος που αναπαράγεται είναι πολύ περίεργος και επειδή είναι προσωπικό θέμα, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω γι’ αυτό. Αν υπάρχει κάτι που θα θελήσω να πω, θα το πω». Tόνισε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο 7 Μέρες TV ενώ ο Πάνος Βλάχος δήλωσε:

«Καταρχάς, εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου! Η «Μουρμούρα» είναι οι άνθρωποι που τη δημιούργησαν και την κρατάνε ζωντανή και όλοι οι συντελεστές της. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, ότι θα συνεχίσουν με υπέροχες ιστορίες, που βγάζουν πάντα τον καλύτερο εαυτό του ηθοποιού. Συνήθως οι άνθρωποι δεν αφήνουν κάτι που έχει επιτυχία. Δεν νιώθω ότι άφησα κάτι. Ολοκληρώνεται μια εξαιρετική συνεργασία τριών σεζόν και η επιλογή που είχα ήταν να μείνω και να γίνει και τέταρτη. Αν μετρήσετε τα επεισόδια που έχουμε γυρίσει, είναι εξωπραγματικό.».

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook