Οργή Καμμένου για τα επεισόδια με την Κουντουρά στα Χανιά: «Η προπαγάνδα εις βάρος των ΑΝΕΛ δε θα μείνει αναπάντητη»

οργή-καμμένου-για-τα-επεισόδια-με-την-κ-703794

Για απόπειρα εκφοβισμού στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο ο πρόεδρος του κόμματος σε δηλώσεις του μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κ. Καμμένος ζήτησε μάλιστα εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ., ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά, κατά την επίσκεψη της βουλευτού των ΑΝΕΛ και υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην πόλη.

Δες εδώ: Έβρισαν την Κουντουρά στα Χανιά, στα εγκαίνια του γραφείου των ΑΝ.ΕΛ | Photos + Video

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ, «κατά το πέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα σε προσωπικό λογαριασμό στο twitter μια κόπια ενός λογαριασμού ο οποίος δημοσίευσε το σύνολο των προσωπικών στοιχείων των βουλευτών, των στελεχών και των μελών των ΑΝΕΛ προκειμένου να ξεκινήσει ένα πογκρόμ απειλών σε όλη την Ελλάδα, κατευθυνόμενο από στελέχη της ΝΔ, όπως προκύπτει και από συγκεκριμένα sms που έφυγαν κατά λάθος και προς στελέχη των ΑΝΕΛ».

«Αυτές οι απειλές προχώρησαν σε κινητά τηλέφωνα, σε σταθερά τηλέφωνα οικιών και γραφείων βουλευτών αλλά και στελεχών των ΑΝΕΛ, απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία οδήγησαν και σε απειλητικές προσυγκεντρώσεις σε γραφεία των ΑΝΕΛ αλλά και σε σπίτια στελεχών προκειμένου να υποχρεώσουν τα στελέχη αυτά να εγκαταλείψουν του Ανεξάρτητους Έλληνες», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και επισήμανε:

Καμμένος: Στοχευμένα τα επεισόδια στα Χανιά από συγκεκριμένους

«Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες (Δευτέρα) στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Δείτε το απόσπασμα στο 1.50

Δες εδώ: Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο των Χανίων σε στελέχη των ΑΝΕΛ | Photos+Video

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν. Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιος προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα.

Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται, η προσπάθεια αυτή που γίνεται, για εκφοβισμό ενός δημοκρατικού κινήματος. Η πρόταση της ΝΔ για πτώση της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα, είχε στόχο τους ΑΝΕΛ. Η πρόταση δεν συμφωνούσε τη συμφωνία ή το σχέδιο συμφωνίας που υπεγράφη στις Πρέσπες. Είχε στόχο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου να μην προχωρήσει η πολιτική της κυβέρνησης και να μην φτάσουμε στην αυριανή ημέρα, δηλαδή της συνεδρίασης του Eurogroup και της εξόδου της χώρας από την περίοδο των μνημονίων».

zarpanews.gr

One thought on “Οργή Καμμένου για τα επεισόδια με την Κουντουρά στα Χανιά: «Η προπαγάνδα εις βάρος των ΑΝΕΛ δε θα μείνει αναπάντητη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook