Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο των Χανίων σε στελέχη των ΑΝΕΛ | Photos+Video

ανθρωποκυνηγητό-στο-κέντρο-των-χανίω-703794

Σε ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της πόλης, εξελίχθηκε η διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά όπου βρέθηκε νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, για τα εγκαίνια του καινούργιου χώρου.

Μια ομάδα ατόμων, που βρέθηκε από νωρίς στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα και αποδοκιμάζοντας για τον όρο «Μακεδονία» στη συμφωνία με την πΓΔΜ, κυνήγησε βρίζοντας και προπηλακίζοντας στελέχη των ΑΝΕΛ στα Χανιά μέσα στους δρόμους της πόλης, όπως φαίνεται στα βίντεο του zarpanews.gr:

Η υπουργός φυγαδεύτηκε από το Μέγαρο Πάνθεον όπου στεγάζονται τα νέα γραφεία, από διαφορετική έξοδο, κάτι που όπως φαίνεται εξόργισε τους συγκεντρωμένους και καταφέρθηκαν εναντίον των υπόλοιπων ατόμων που εξέρχονταν του Μεγάρου.

Η αστυνομία που φρουρούσε από νωρίς το χώρο, έδωσε τέλος στην επιδιωκόμενη επίθεση των διαμαρτυρόμενων, προστατεύοντας παράλληλα όσους εξήλθαν ενώ δεν φαίνεται να σημειώθηκαν προσαγωγές.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο των Χανίων σε στελέχη των ΑΝΕΛ | Photos+Video

  1. Χαχαχαχα 5-6 χρυσαυγιτες κοτουλες κλασσικα να την πεφτουν 5 σε εναν…παλουκαρια απο τα λιγα. Αντε κλειστειτε στο κλουβι σας χεστες και μην ξετρυπωνετε απο κει γιατι δε σας παιρνει, αντε να προσκυνησετε το χιτλερ σας και τη πιθηκοφατσα το μιχαλολιακο γιωτομπαλα

    1. Καλά κι εσύ υπερβολικός είσαι! Χρυσαυγίτες επειδή «έτυχε» να φοράνε μαύρες μπλούζες όλοι τους;
      Αγανακτισμένοι πολίτες είναι βρε!

      1. Εγω πιο πολυ απορω, επι κατοχης οταν οι παππουδες των χρυσαυγουλων ειχαν παραδοσει τη ελληνικη Μακεδονια στους Βουλγαρους, οι οποιοι με συνοπτικες εθνοκαθαρσεις προσπαθουσαν να την εκ-βουλγαρισουν, δεν ειδα τους «πατριωτες» να παραπονιουνται… κατι ανταρτες, κουμουνιστες και τετοιους θυμαμαι να τους πολεμανε… Πατριωτες τις φακης αντε στις τρυπες σας.

  2. Μα πόσο ευγενικά αυτά τα όργανα της τάξης! («Με το μαλακό τα φασιστάκια παιδιά, δικοί μας άνθρωποι είναι».) Αν ήταν αντιεξουσιαστές, θα χανε φάει σφαλιάρες, κλωτσιές, κλομπιές ΚΑΙ προσαγωγές,αν όχι συλλήψεις!

  3. «Αν ήταν αντιεξουσιαστές, θα χανε φάει σφαλιάρες, κλωτσιές, κλομπιές ΚΑΙ προσαγωγές,αν όχι συλλήψεις…»
    Πότε έγινε κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια, που κατάντησε η ολόκληρη χώρα έρμαιο του κάθε ταραξία, αγωνιστή του κώλου, συνδικάλα, ληστή, διαρρήκτη, γύφτου, περιθωριακού, παζαβού, κλπ. Αν τύχει και πιαστεί ποτέ κανείς αμέσως ελευθερώνεται, μόνο ο καθώς πρέπει πολίτης δεν έχει δικαιώματα…

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook