Οργή γονέων με τα σχολικά λεωφορεία στα Χανιά | Τι συνέβη και δεν επιβιβάστηκαν μαθητές από και προς τα σχολεία

οργή-γονέων-με-τα-σχολικά-λεωφορεία-στ-738787
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΊΟΥ

Οι μαθητές περίμεναν στη στάση και έβλεπαν τα λεωφορεία να φεύγουν… χωρίς αυτούς!

Έξαλλοι είναι γονείς και κηδεμόνες μαθητών, που αν και τα παιδιά τους έφυγαν το πρωί για το σχολείο, έμειναν στη στάση ενώ το ίδιο συνέβη και κατά το δρόμο της επιστροφής.

Το παραπάνω εξοργιστικό περιστατικό, συνέβη το πρωί της Τετάρτης στις περιοχές του Αρωνίου και του Πυθαριού Ακρωτηρίου, όπου τα σχολικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ περνούσαν γεμάτα από τις στάσεις στα παραπάνω μέρη και άφηναν τους μαθητές στο δρόμο.

Μάλιστα όπως κατήγγειλε γονέας στο zarpanews.gr, το ίδιο συνέβη και με το παιδί του που περίμενε να επιστρέψει από το σχολείο στα Κουνουπιδιανά στο σπίτι του στο Πυθάρι, τα λεωφορεία περνούσαν γεμάτα και δεν επιβίβαζαν τους μαθητές που περίμεναν στις στάσεις.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Γυμνασίου Κουνουπιδιανών στον οποίο μεταφέρθηκαν χθες τα περιστατικά, το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω λάθος εκτίμησης της εταιρείας καθώς μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου έχει δοθεί προθεσμία στους μαθητές να δηλώσουν τη μεταφορά τους με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα να να βρεθεί πλεόνασμα περίπου 30 μαθητών σε σχέση με τη χωρητικότητα.

Πάντως, σύμφωνα με το όσα διαβεβαίωσαν στον Δ/ντη από μεριάς του ΚΤΕΛ, το πρόβλημα αποκαθίσταται σήμερα με επιπλέον δρομολόγια και μάλιστα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για τη διευθέτηση των καρτών μεταφοράς τον Οκτώβρη, όλοι οι μαθητές ανεξαιρέτως θα μεταφέρονται δωρεάν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook