Οι πολιτικοί στα «χακί» που ξέχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Photos

οι-πολιτικοί-στα-χακί-που-ξέχασε-ο-κυ-652839

Έμμεση επίθεση στους Αλέξη Τσίπρα και κυρίως στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «εξωτερική πολιτική με στολές παραλλαγής δεν γίνεται. Δεν είναι καρναβάλι όλο τον χρόνο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε με αυτό τον τρόπο να γελοιοποιήσει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με αφορμή τις κατά καιρούς επισκέψεις τους σε μονάδες, πλοία και στρατιωτικά αεροδρόμια στις οποίες φορούν στρατιωτικά τζάκετ και στολές παραλλαγής, όπως είθισται πολλά χρόνια τώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προφανώς ξέχασε ότι ο πατέρας του όχι μόνο είχε φορέσει στολή πιλότου, αλλά είχε πραγματοποιήσει και πτήση με F16 την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.

Λησμόνησε και νυν στελέχη του κόμματός του που επίσης είχαν φορέσει στολές τζάκετ, καπέλα και στολές παραλλαγής το διάστημα που ήταν υπουργοί Άμυνας, καθώς επίσης τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Κάρολο Παπούλια (ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας) κ.α.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» ΣΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΠΗΛΙΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Οι πολιτικοί στα «χακί» που ξέχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Photos

  1. Ο ΠΛΕΟΝ ΣΤΥΛΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΜΗΤΣΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΝΕΕΙ «ΑΕΡΑ» ΕΥΡΩΠΗΣ…
    ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΥΡΙΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΖΑΚΕΤ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ…
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑΣ ΚΑΙ MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ «ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ» ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟVARTIS…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook