Οι ερωμένες απολαμβάνουν δώρα διπλάσιας αξίας απ’ αυτά που παίρνουν οι σύζυγοι

οι-ερωμένες-απολαμβάνουν-δώρα-διπλάσ-125923

trigonoΜια μέρα πριν τους «επίσημους ερωτευμένους» γιορτάζουν και οι παράνομοι – Διαμάντια και σέξι εσώρουχα είναι τα δημοφιλέστερα δώρα της ημέρας.

Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν στις 14 του Φλεβάρη τον Άγιο Βαλεντίνο, την επίσημη «γιορτή των ερωτευμένων» δηλαδή για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, πρέπει να γνωρίζετε όμως πως και οι παράνομοι εραστές έχουν τη δική τους γιορτή – σε αρκετές χώρες του κόσμου τουλάχιστον!

Μάλιστα, δεν απέχει παρά μια ανάσα από την 14η Φλεβάρη – αντίθετα, είναι η ακριβώς προηγούμενη ημέρα! Ναι, η «Ημέρα της Ερωμένης» όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, εορτάζεται στις 13 του Φλεβάρη!

Η ειδική στις εξωσυζυγικές σχέσεις ιστοσελίδα ashleymadison.com φιλοξένησε μια σχετική έρευνα, το συμπέρασμα της οποίας λέει ούτε λίγο, ούτε πολύ πως οι σύζυγοι ξοδεύουν τα διπλά ποσά για τα δώρα της ερωμένης από αυτά που δίνουν για την σύζυγό τους!

Σύμφωνα με τη ίδια έρευνα, οι άντρες προτιμούν για τις παράνομες ερωμένες διαμάντια, σέξι εσώρουχα, λουλούδια ή και spa – με πολύ μεγάλο κόστος φυσικά, ενώ για τις νόμιμες συζύγους περιορίζονται σε gadgets, οικιακές συσκευές και άλλα παρόμοια κόστους από 70 ευρώ έως 150 ευρώ το πολύ…

Πηγή: protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook