Οι αντί Τσίπρα 55+

οι-αντί-τσίπρα-55-174130

tsipras11Με απίστευτη λύσσα αντιδρά στην πιθανή εκλογή Τσίπρα ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας πάνω των 55 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς, όταν τους ακούς να συζητούν είναι φαινομενικά προοδευτικοί και γενικά υπέρ της ανάδειξης νέων ανθρώπων σε θέσεις εξουσίας.

Αλήθεια γιατί αντιδρούν στο όνομα Τσίπρας;

Μήπως γιατί ζηλεύουν;

Μήπως γιατί έχουν κάτι να χάσουν;

Όταν λένε νέους εννοούν τους εαυτούς τους, και καλά κάνουν. Είναι λογικό να έχουν συσσωρευμένη διάθεση προσφοράς και να είναι αγανακτισμένοι που η προηγούμενη από αυτούς γενιά γαντζώθηκε στην καρέκλα της εξουσίας και ποτέ δεν τους άφησε το παραμικρό δικαίωμα ανάδειξης.

Για αυτό όμως τι φταίει ο Τσίπρας;

Γιατί το λάθος της προηγούμενης αυτών γενιάς το κάνουν και οι ίδιοι;

Γιατί δεν αξιοποιούν τις ικανότητες τους, βάζοντας στην άκρη το μικρό εγώ τους που καθημερινά τους ρίχνει πιο χαμηλά;

Οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνείες σχετικές με τα Αγγλικά, τα Ελληνικά, τα ένσημα, την φράντζα, το ντύσιμο, το ύφος η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, γιατί δεν μετατρέπονται σε ουσιαστικές πολιτικές αντιπαραθέσεις που θα βοηθήσουν να βελτιωθεί η καθημερινότητα μας;

Αλλά δυστυχώς μέρος της γενιάς των 55+ πάσχει συχνά από τον στρουθοκαμηλισμό του facebook, που ανακάλυψαν πρόσφατα, αλλά και την ασφάλεια του ανεύθυνου ξερολιασμού.

Ααααα και κάτι ακόμα!

Είναι μέρος της κατηγορίας της κοινωνίας που είχε την δυνατότητα κατά το παρελθόν να βουτήξει το δάκτυλο στο μέλι, και το βούτηξε μέχρι τον αγκώνα, φοροδιαφεύγοντας συνειδητά ως ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, μηχανικοί, κλπ που η αναλογία μαύρα άσπρα έσοδα ήταν 90-10 και τώρα κουνάνε το δάκτυλο για τον εξορθολογισμό του κράτους που και αυτοί το έφεραν εδώ…

Γιατί αγανάκτησαν τώρα και ξαφνικά;

Μα για να διασφαλίσουν τα μαύρα…

Που προσπαθούν να ξεπλύνουν με ποτάμια, ρίζες, ελιές, αλλαγές, πασόκ και νέες δημοκρατίες…

Για να αρχίσουμε να βλέπουμε και πίσω από τις αντιδράσεις…

Γράφει ο Γιώργος Παπαδάκης

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook