Ξύπνησαν μνήμες Πυξ-Λαξ… Πλιάτσικας, Στόκας, Νταγάκη στα Χανιά

ξύπνησαν-μνήμες-πυξ-λαξ-πλιάτσικας-σ-155837

limnoupoli1Με μία εκπληκτική συναυλία των Μπάμπη Στόκα και Φίλιππου Πλιάτσικα στον λόφο της λίμνης ( Λιμνούπολη) ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας!

Εκτός από τα μέλη των Πυξ Λαξ στην συναυλία συμμετέχει και η συμπατριώτισσα μας Γεωργία Νταγάκη που για άλλη μία φορά με την εκπληκτική  της φωνή ξεσηκώνει τα πλήθη!

limnoupoli2Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η συμμετοχή της στο νέο cd του συγκροτήματος Οκτάβα που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια τις καρδιές των Χανιωτών.

Το παρόν στην συναυλία φυσικά έδωσε και ο μαέστρος της Οκτάβας, Γιάννης Ψαρουδάκης μαζί με την σύζυγο του αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη.

stathakis_psaroudakis

zarpa.gr

2 thoughts on “Ξύπνησαν μνήμες Πυξ-Λαξ… Πλιάτσικας, Στόκας, Νταγάκη στα Χανιά

  1. ολα ωραία όλα καλά!!!! Μια ερώηση! Γιατί όλες οι συναυλίες πρέπει να έχουν και πλαστικές καρέκλες;;; Ούτε στα πανυγύρια πλέον δεν έχουν, χωρίς να τα υποτιμώ! Γίνονται όμορφα πράγματα στα Χανιά και η κακογουστία κάποιων με την εύκολη και πάντα ανέξοδη λύση χαλαει την όλη ατμόσφαιρα. Να γίνονται πράγματα στα Χανιά και γίνονται αλλά ας τους δώσουμε την πρέπουσα σημασία και την πρεπουσα αισθητική! Ας ξεφύγουμε από την νόσο της πλαστικής καρέκλας!!!!

  2. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα….κι επαυξάνω. Πέρα από την αισθητική, χάνεται και το κέφι, αφού δεν μπορείς να χορέψεις ή να κινηθείς και ταυτόχρονα να είσαι κοντά στους καλλιτέχνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook